To νου σου: 4 πράγματα που καλό θα ήταν να μην κάνεις αμέσως μετά το σeξ

Το σeξ μπορεί να είναι ωραίο και απολαυστικό, έχει όμως και κάποιους συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους καλό θα ήταν να ακολουθούμε προκειμένου και πιο σωστοί εραστές να είμαστε, αλλά φυσικά και να το απολαμβάνουμε περισσότερο. Είναι βλέπεις φορές, που ενώ ένα ζευγάρι μπορεί να είναι ερωτευμένο και να έχει φοβερή χημεία στο κρεβάτι, έρχονται κάποιες κινήσεις συγκεκριμένες και κάποιες, κατά τη γνώμη μας κάκιστες, συνήθειες που είναι ικανές να ακυρώσουν όλη την κaυτή βραδιά που περάσατε λίγο πριν! Το φαινόμενο αυτό, δεν περιορίζεται μόνο σε άντρες ή μόνο σε γυναίκες, αλλά δυστυχώς είναι μαζικό! Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να αποφεύγεις αμέσως μετά το σeξ γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι ικανά να καταστρέψουν ολοσχερώς την όποια ατμόσφαιρα είχατε δημιουργήσει λίγο πριν…

1. Ύπνε που θρέφεις τα παιδιά: Ναι το ξέρουμε ότι το σeξ καμιά φορά είναι εξαντλητικό και επίσης ξέρουμε ότι δούλευες όλη μέρα και είσαι πτώμα, αλλά βρε κοπελιά, δεν είναι ανάγκη με το που επέλθει η ολοκλήρωσις εσύ να λιποθυμήσεις στον ύπνο! Καταλαβαίνουμε ότι το μαξιλάρι φαντάζει ιδιαιτέρως δελεαστικό αλλά όσο να πεις είναι λίγο γαιδουριά να αρχίσεις τα ροχαλητά ενώ ο άλλος θέλει να κάνει… αγαπούλες! Προσπάθησε λοιπόν να συγκρατηθείς και μην καταστρέφεις την σeξι ατμόσφαιρα που υπήρχε λίγο πριν. Κάνε μία αγκαλιά τον παρτενέρ, πες και δύο κουβέντες, δεν χρειάζεται να λύσετε και το Μεσανατολικό και μετά σιγά σιγά και σταδιακά μπορείς να αφεθείς στην αγκαλιά του Μορφέα! Και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

2. Στο μπάνιο ολοταχώς: Η κατηγορία εκείνη των ανθρώπων οι οποίοι κυριολεκτικά τρέχουν για να πάνε στο μπάνιο και να… απολυμανθούν(;) αμέσως μετά το σeξ, είναι εκνευριστική και αρκούντως ενοχλητική. Εκεί δηλαδή που εκείνος θέλει να κάνει τα χάδια του και τα νάζια του, εσύ τρέχεις στην τουαλέτα σαν αγρίμι που κυνηγάει την τροφή του! Ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε, ότι το σeξ δεν είναι βρώμικο, εκτός φυσικά αν εσύ το προτιμάς έτσι, και πως αν καθίσεις και ένα μισάωρο να χαλαρώσεις αγκαλιά με το σύντροφό σου, ούτε αρρώστιες θα κολλήσεις, ούτε θα βρωμίσεις για πάντα! Ας χαλαρώσουμε λοιπόν.

3. Η ώρα του τηλεφώνου: Ακόμα ένα τρομερό λάθος που όλοι κάνουμε, είναι ότι αμέσως μετά τη… συνεύρεση πιάνουμε το κινητό ανά χείρας και αρχίζουμε εντατική δουλίτσα: Μηνύματα, τηλέφωνα και τώρα τελευταία και παιχνίδια! Δηλαδή στο μήνυμα τι μπορεί να στείλει κάποιος εκείνη την ώρα; Φιλαράκι τα κατάφερα κι απόψε; Άσε δε, που αν αμέσως μετά αγνοήσεις παντελώς τον παρτενέρ, εκτός του ότι είναι αγένεια, θα τον κάνεις να αισθανθεί και ανεπιθύμητος! Θεωρούμε, ότι τόσο το μήνυμα, όσο και το τηλέφωνο, πόσο μάλλον δε τα παιχνίδια μπορούν να περιμένουν! Διαφορετικά σου αξίζει να σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού με μόνη συντροφιά το… κινητό σου!

4. Όταν το στομάχι γουργουρίζει: Η αλήθεια είναι ότι την πείνα δεν μπορείς να την νικήσεις ότι κι αν κάνεις. Μία ακόμα αλήθεια είναι, ότι αν υπάρχει μία απόλαυση πιο δυνατή και αναγκαία από το σeξ αυτή είναι το φαγητό! Καταννοούμε απολύτως το γεγονός ότι η ώρα είναι περασμένη και αφού κάνατε και το σeξ σας ήρθε η στιγμή να γεμίσεις και το στομαχάκι σου, αλλά όπως και να το κάνουμε, ένα πιτόγυρο με τζατζίκι είναι ικανό να καταστρέψει τα πάντα! Αν τελοσπάντων πεινάς τόσο πολύ, φτιάξε ένα τοστ! Ναι ξέρουμε ότι θα κατηγορηθούμε τώρα, αλλά μεταξύ μας, το θέαμα μιας γυναίκας να καταβροχθίζει σουβλάκια μπροστά στον άνθρωπο με τον οποίο έκανε σeξ λίγο πριν, και τούμπαλιν φυσικά, όπως και να το κάνουμε, σeξουαλικό δεν το λες… Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας. Αν εσένα σου αρέσει, εμάς μας περισσεύει!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: