Το νέο βιβλίο του δικηγόρου Κ. Γώγου: «Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο»

Το βιβλίο, το οποίο αποτελεί μια προς τους δικηγόρους, αποτελεί το πρώτο μέρος μίας τρίτομης συλλογής, η οποία θα διατίθεται δωρεάν και στην οποία θα περιλαμβάνονται υποδείγματα δικογράφων για όλο το φάσμα της ποινικής δικηγορίας

Tο βιβλίο «Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο», παρουσίασε ο δικηγόρος Αθηνών Κωνσταντίνος Γώγος με τη συνεργασία της παράταξης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Σύγχρονη Δικηγορία… στην Πράξη».

Το βιβλίο, το οποίο αποτελεί μια προσφορά προς τους δικηγόρους, αποτελεί το πρώτο μέρος μίας τρίτομης συλλογής, η οποία θα διατίθεται δωρεάν και στην οποία θα περιλαμβάνονται υποδείγματα δικογράφων για όλο το φάσμα της ποινικής δικηγορίας.

Μάλιστα, το βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος μίας τρίτομης συλλογής, η οποία θα διατίθεται δωρεάν και στην οποία θα περιλαμβάνονται υποδείγματα δικογράφων για όλο το φάσμα της ποινικής δικηγορίας.

Την έκδοση προλογίζει ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Μιχάλης Καλαντζόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη έκδοση του βιβλίου ήδη εξαντλήθηκε και πλέον επανακυκλοφορεί από τις Νομικές Εκδόσεις Lex Book. Η έντυπη διάθεσή του θα συνεχισθεί από την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία των επιμελητών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και θα συνεχίσει η διάθεσή του ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – The Greek Lawyer.


.

Πηγή: Protothema.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: