Το νέο PEUGEOT 308 κερδίζει το βραβείο de L’Argus στην κατηγορία «Αυτοκίνητο πόλης και  μεσαίο hatchback»!

Με το «καλημέρα» πριν προλάβει να κυκλοφορήσει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες το νέο PEUGEOT 308, στα βραβεία de l’Argus 2022, κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία «Αυτοκίνητο Πόλης και μεσαίο hatchback» («City Car and Compact»).Η τελετή βράβευσης για την 29η σειρά βραβείων έγινε στις 17 Φεβρουαρίου.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία de L’Argus αναδεικνύουν τα καλύτερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία. Φέτος 66 μοντέλα δοκιμάσθηκαν και βαθμολογήθηκαν στις εξής κατηγορίες :

Αυτοκίνητο Πόλης και μεσαίο hatchback ,

Οικογενειακό και Premium Sedan, SUV πόλης,

Μικρομεσαίο SUV και MPV,

Οικογενειακό SUV και Crossover,

Premium SUV και Οχήματα ειδικής χρήσης.

Τα βραβεία de l’Argus απονέμονται από μία επιτροπή 18 διακεκριμένων δημοσιογράφων του ειδικού τύπου.

Οι δημοσιογράφοι αφού δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα που παίρνουν μέρος στην ψηφοφορία στη συνέχεια τα βαθμολογούν με τα εξής κριτήρια:

Κόστος αγοράς και χρήσης,

Υπολειμματική αξία,

Κατανάλωση,

Καινοτομίες

Οφέλη χρήστη (ποιότητα, άνεση, οδηγική απόλαυση και σχεδίαση).

Απονεμήθηκαν 11 βραβεία. Τα επτά τα κέρδισαν νέα μοντέλα. Οι δημοσιογράφοι μετά την ψηφοφορία είπαν ότι το 308 προφέρει οδηγική απόλαυση, έχει μοναδική σχεδίαση και ποιότητα. Συνδυάζει την άνεση με το δυναμισμό.

Ο Grégory Pelletier, αρχισυντάκτης του L’Argus δήλωσε: «Στην κατηγορία μεσαίων hatchback, το Peugeot 308 ήταν ο ξεκάθαρος νικητής. Στυλ, ποιότητα παρουσίασης, οδηγική απόλαυση, άνεση, τεχνολογικός εξοπλισμός… το αυτοκίνητο της Mullhouse κατατάσσεται στα premium μοντέλα από πλευράς επιδόσεων».

Στο PEUGEOT 308 –που φέρει το νέο σήμα-είναι βαθιά ριζωμένο το DNA της μάρκας. Με την αιχμηρή του σχεδίαση, αποτελεί μέρος ενός κόσμου πιο premium και δυναμικού από τους ανταγωνιστές του. Είναι, επίσης, το πρώτο PEUGEOT που φέρει.

Η Linda Jackson – Διευθύνουσα Σύμβουλος Peugeot δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που το PEUGEOT 308 κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο. Είναι το αποτέλεσμα μίας αξιολόγησης από δημοσιογράφους του ειδικού τύπου που πραγματικά, ξέρουν να κρίνουν. Η ακαταμάχητη δύναμη του 308 δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών και αυτή η βράβευση αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο διαθέτει και τις τεχνολογικές ποιότητες που αποτελούν σημεία αναφοράς για την αγορά. Οι πελάτες συμφωνούν: το νέο μας 308 ήδη ηγείται της κατηγορίας του στη γαλλική αγορά!»

 

 

Το νέο PEUGEOT 308 κερδίζει το βραβείο de L’Argus στην κατηγορία «Αυτοκίνητο πόλης και  μεσαίο hatchback»! gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: