Το νέο ξεκίνημα της  Morgan Motor Company

Ήρθε ο καιρός της αλλαγής και της ανανέωσης για την Morgan Motor Company. Τα διαχρονικά αυτοκίνητα χρειάζονται εκσυγχρονισμό και άλλη προώθηση στη δύσκολη αγορά. Τα σπορ αυτοκίνητα της Morgan δεν έχουν να κάνουν με επιδόσεις, είναι για μια πραγματικά αυθεντική, αντισυμβατική και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Αντιπροσωπεύουν τη χαρά, την ελευθερία, την ατομικότητα, την αυτοπεποίθηση και τον φιλόδοξο τρόπο ζωής

Η κατασκευάστρια εταιρία ανακοίνωσε ότι νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος ανέλαβε ο Steve Morris ενώ ο εμπειρότατος Massimo Fumarolaείναι ο νέος Διευθύνοντας Σύμβουλος.

Ο Steve και ο Massimo θα επικεντρωθούν στη στρατηγική ανάπτυξη της επιχείρησης σε κρίσιμα θέματα, όπως η ανάπτυξη νέων προϊόντων μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Morgan Super 3, η πρόοδος της στρατηγικής ESG της Morgan, η καινοτομία στην κατασκευή προσανατολισμένη στη χειροτεχνία, καθώς και η συνεχής προώθηση της Morgan παγκοσμίως.

Ο Steve Morris, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Morgan Motor Company, δήλωσε:

«Προσωπικά, νιώθω απίστευτα περήφανος που μπαίνω στα 40 χρόνια μου στην εταιρεία ως Εκτελεστικός Πρόεδρος. Το να ηγηθείς μιας ομάδας στη Morgan που είναι, χωρίς αμφιβολία, η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές από τις αξιοσημείωτες επιτυχίες της Morgan είναι απίστευτα ικανοποιητικό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Massimo για πολλά ακόμη χρόνια και θα δω την εταιρεία να φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη επιτυχίας, με βάση το πάθος, την ψυχή, την κληρονομιά και τα ξεχωριστά προϊόντα».

Ο Massimo, ο οποίος έρχεται από την Automobili Lamborghini S.p.A., όπου ήταν Chief Project Management Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θα είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία της εταιρείας, συνεργαζόμενος με την τρέχουσα παθιασμένη και αφοσιωμένη ομάδα της Morgan.

Ο Massimo Fumarola είπε σχετικά:

«Η Morgan Motor Company έχει μοναδική φήμη για την πλούσια κληρονομιά, το ξεχωριστό στυλ και την εξαιρετική δεξιοτεχνία της. Ως λάτρης των σπορ αυτοκινήτων, είναι τεράστια τιμή να συμμετέχω σε μια τέτοια εμβληματική μάρκα ως Διευθύνων Σύμβουλος και να συνεργάζομαι με τον Steve για να ενισχύσουμε όλα όσα πρεσβεύει η εταιρεία. Όταν ήμουν μικρός, ο γείτονάς μας είχε ένα Morgan και ονειρευόμουν να οδηγήσω ο ίδιος ένα Morgan μια μέρα. Για μένα, ένα Morgan είναι ο καλύτερος συνδυασμός καθαρής δυναμικής του οχήματος, σχεδίασης ελαφρού βάρους, οδηγικής απόλαυσης, φινέτσας ποιότητας, λειτουργικού σχεδιασμού και θαρραλέας μηχανικής».

Η Morgan που έχει μια διαχρονική πρόταση αξίας για να εξασφαλίσει την καλύτερη αισθητηριακή δέσμευση πελατών αποκάλυψε πρόσφατα το Super 3. Πρόκειται για μια  ολοκαίνουργια εκδοχή της 113χρονης κληρονομιάς των τρίτροχων οχημάτων της. Το Super 3 παρουσιάζει πρωτοφανή επίπεδα ποιότητας και μηχανικής ακεραιότητας.

 

 

 

 

Το νέο ξεκίνημα της  Morgan Motor Company gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: