Το νέο Ford Focus Active και η θρυλική Mustang BULLITT  στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Αύριο Παρασκευή στις 17.00 η Ford στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», θα αποκαλύψει  για πρώτη φορά επί Ελληνικού εδάφους το νέο Ford Focus Active και την θρυλική Mustang BULLITT.

Η νέα Ford Mustang Bullitt για την Ευρώπη, αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό αυτοκίνητο της μεγάλης οθόνης με περισσότερη ισχύ και μοναδικό κινηματογραφικό στυλ.

Αξιοποιεί την ισχύ ενός V8 κινητήρα 5.000 κ.εκ. της Ford, βελτιωμένο με ένα Open Air Induction System, και πολλαπλή εισαγωγής με πεταλούδες 87 χιλ. και χαρτογράφηση μονάδας ελέγχου από την Shelby Mustang GT350, για να αποδίδει 464 ίππους και ροπή 52,9 χλγμ.

Ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που θα παρουσιάσει μία άλλη, πιο «κινηματογραφική» εκδοχή της Ford Mustang που με την ειδική έκδοση BULLITT αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 1968 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen.

Φέτος, η Ford Θα βρίσκεται στο πρώτο περίπτερο της έκθεσης (περίπτερο 1 + περίπτερο 2). Στα 510 τ.μ. συνολικής έκτασης του περιπτέρου μας, θα μπορείτε να δείτε όλους τους διαφορετικούς «χαρακτήρες» των μοντέλων Ford σε αντίστοιχους χώρους, εμφανώς διαχωρισμένους μεταξύ τους. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο περίπτερό μας θα έχουν το νέο Ford Focus Active και η νέα Mustang BULLIT. Παράλληλα, στον χώρο των SUV θα βρίσκεται το EcoSport, το Kuga και το Edge, η πλήρης γκάμα των Ford SUV.

Στον χώρο των ST-Line θα βρίσκονται οι αντίστοιχες σπορτίφ εκδόσεις των Fiesta και Focus, ενώ το εκρηκτικό Fiesta ST θα βρίσκεται δίπλα στην Mustang BULLITT στο χώρο των μοντέλων της Ford Performance. Τέλος, τα νέα δυναμικά crossover Ka+ Active και Fiesta Active θα βρίσκονται στη δική τους γωνιά, με το νέο επιβατικό tourneo Connect και το σκληροτράχηλο νέο Ford Ranger να συμπληρώνουν τη γκάμα των μοντέλων Ford για τη φετινή έκθεση.

Τα μοντέλα Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»:

  • SUV: Ford Edge, Kuga, EcoSport
  • ACTIVE: Ford Focus Active, Fiesta Active, KA+ Active
  • ST-LINE: Ford Focus ST-Line, Fiesta ST-Line
  • PERFORMANCE: νέα Ford Mustang BULLITT,  Fiesta ST
  • Ford Ranger
  • Tourneo Connect

 

Το νέο Ford Focus Active και η θρυλική Mustang BULLITT  στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: