Το νέο floral φόρεμα της Kate Middleton κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Το νέο floral φόρεμα της Kate Middleton κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Εν μέσω καραντίνας για την προστασία από τον κορονοϊό η Kate Middleton ήταν το ευχάριστο και αισιόδοξο διάλειμμά μας από τις ζοφερές ειδήσεις εκείνων των ημερών. Ή – για να το πούμε καλύτερα- τα outfits που επέλεγε για τις zoom συνδιασκέψεις της μας έκαναν πολύ χαρούμενες και ανυπόμονες για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο ρούχο της.

Μπορεί το lockdown να έλαβε τέλος, αλλά η Kate Middleton δε λέει να σταματήσει τις online συνομιλίες και – φυσικά- τις κομψές εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά, η Δούκισσα του Cambridge ηγήθηκε μιας διαδικτυακής συνάντησης για την Εθνική Ακαδημία Oak (online τάξη στην οποία οι γονείς και οι δάσκαλοι βοηθούν τα παιδιά να κάνουν όλες τις δραστηριότητές τους από το σπίτι) και το παλάτι του Kensington κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο από την ειδική στιγμή.

Σε αυτήν, λοιπόν, τη συνδιάσκεψη η Kate ήταν για ακόμη μια φορά πολύ στυλάτη, επιλέγοντας ένα midi, floral φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Marks & Spencer και θα βρεις εδώ.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το φόρεμα είναι αρκετά οικονομικό- κοστίζει 49.95 €-, ενώ είναι ακόμη διαθέσιμο για αγορά και μάλιστα σε πολλά νούμερα. Το εν λόγω φόρεμα έχει vintage αισθητική, ενώ διαθέτει λεπτομέρειες από πιέτες στα μανίκια και τονισμένη μέση με λάστιχο. Για άλλη μια φορά, η Δούκισσα του Cambridge στηρίζει και επιλέγει ένα economy brand πραγματοποιώντας μία ομολογουμένως κομψή εμφάνιση.

Διάβασε ακόμα: 6 statement prints που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: