Το νέο Fiat 500X με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο!

Το νέο Fiat 500Χ ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για τα εξελιγμένα τεχνολογικά στοιχεία που διαθέτει. Τώρα, εκτός από τον πλούσιο εξοπλισμό προσφέρει δωρεάν ένα επιπλέον τεχνολογικό ατού: το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.  

Το νέο Fiat 500X, εκτός από το ξεχωριστό στιλ και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται με την ίδια άνεση τόσο στις αστικές μετακινήσεις, όσο και στα ταξίδια, προσφέρει για πρώτη φορά μια εξαιρετικά πλήρη γκάμα τεχνολογικών στοιχείων που εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Συγκεκριμένα μια σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως τα, Traffic Sign Recognition, Speed Advisor, Lane Assist, Safety Distance Manager, αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό του 500Χ Cross. Η εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής συνεχίζεται και στα μηχανικά μέρη, με τους νέους Turbo κινητήρες βενζίνης FireFly, τον αναβαθμισμένο κινητήρα πετρελαίου MultiJet με τον επιλεκτικό καταλύτη SCR, καθώς και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT των 6 σχέσεων. Όλο αυτό το πακέτο τεχνολογίας και στιλ μπορεί κανείς να το απολαύσει και μέσω του σχετικού video που δημιουργήθηκε ειδικά για το 500Χ βασιζόμενο στη θρυλική σειρά ταινιών Back to the future*.

Με το νέο Fiat 500Χ η τεχνολογία είναι επιλογή και όχι συμβιβασμός. Με αυτή τη λογική οι αγοραστές του 500Χ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις αντίστοιχες εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο και εκείνες με το αυτόματο DCT χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποκτώντας την έκδοση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Fiat 500X είναι διαθέσιμο με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, με προνομιακό επιτόκιο 2,9%, ενώ όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

* To εμπνευσμένο από την ταινία «Back to the future»  video σκηνοθετήθηκε από τον Ago Panini, ενώ συμμετέχει και ο γνωστός ηθοποιός Christopher Lloyd (κ. Καθηγητής)

Το νέο Fiat 500X με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: