Το νέο brand της Kate Hudson είναι μια ωδή στη φύση (και το bohemian στιλ)

Η συλλογή αποτελείται από 30 ρούχα και περιλαμβάνει φορέματα, μπλούζες, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια, jackets. Στο σύνολό της η συλλογή αντικατοπτρίζει το bohemian chic στιλ της Hudson (ένα ύφος που πάντα έχει μια θέση στις ανοιξιάτικες τάσεις κάθε χρονιάς).

 

Μερικά από τα «staples» της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως τζιν μπουφάν, φλοράλ και λευκά φορέματα υπάρχουν στην συλλογή, προσφέροντας την απαραίτητη ποικιλία.

 

Τι κάνει όμως αυτή την συλλογή διαφορετική από άλλες που έχουμε δει; Γιατί ξεχωρίζει; Το θαυμάσιο στα ρούχα που δημιούργησε η Kate Hudson είναι το γεγονός ότι αντιστέκεται στη γρήγορη μόδα. Προσφέροντας ρούχα σε λογικές τιμές, χωρίς η δημιουργία τους να επιβαρύνει το περιβάλλον.

 

Στο ίδιο ύφος με το concept της καμπάνιας, έτσι και όλη η σειρά, είναι εμπνευσμένη από τη φύση. Τα περισσότερα ρούχα της συλλογής έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμο βαμβάκι αλλά και οργανικό βαμβάκι, ενώ τα τζιν ρούχα περιλαμβάνουν υλικά όπως ανακυκλώσιμα μπουκάλια.

 

Μέχρι και η συσκευασία των ρούχων, Happy x Nature είναι κατασκευασμένη από βιοδιασπώμενα υλικά.

To όνομα εκφράζει απόλυτα την Hudson, όπως δήλωσε σχετικά στο Marie Claire. «Μου αρέσει η χαρά, μια λέξη που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, αλλά ήθελα το όνομα να εκφράζει και το τι είναι τα προϊόντα. Πάντα ήξερα ότι ήθελα να χρησιμοποιήσω υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, οπότε η φύση έπρεπε να είναι μέρος του ονόματος. Ο σύντροφός μου είπε απλά «Happy by nature». Aυτό πιστεύει ο κόσμος ότι είσαι, μου είπε. Αν και δεν νομίζω ότι όλοι πιστεύουν ότι είμαι χαρούμενη από την φύση μου, πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε όλοι για να καταφέρουμε και θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να κάνουμε την φύση χαρούμενη».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hudson κυκλοφορεί την δική της σειρά ρούχων. Έχει ήδη το δικό της brand αθλητικών ρούχων, το Fabletics, για το οποίο θα συνεχίσει να σχεδιάζει ρούχα, παράλληλα με το Happy x Nature.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη και οι τιμές των ρούχων κυμαίνονται από τα 55 έως και τα 90 ευρώ.

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: