Το «μυστικό» για να βρεις φέτος τα πιο αισθησιακά εσώρουχα!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το «κεφάλαιο» εσώρουχα είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Διότι, όσα κεράκια και αν έχουμε σβήσει, θέλουμε να αισθανόμαστε πάντα άνετες, αισθησιακές και κυρίως, γεμάτες αυτοπεποίθηση. Με λίγα λόγια, θέλουμε να νιώθουμε όμορφα, γνωρίζοντας ότι κάτω από το χιλιοφορεμένο μας μπλου τζιν, κοσμεί -για παράδειγμα- το σώμα μας ένα δαντελωτό ζευγάρι εσώρουχα.

Τώρα δε που οι γιορτές πλησιάζουν, τα εσώρουχα αποτελούν ένα δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου -και την κολλητή σου. Είτε τα επιλέξεις για να εντυπωσιάσεις τον καλό σου, είτε για να τα θαυμάσεις εσύ -και μόνο εσύ- σε περίπτωση που είσαι single, το σίγουρο είναι πως θα τα χαρείς.

Η δική μας έρευνα αγοράς μας οδήγησε στις νέες -και ομολογουμένως εντυπωσιακές- συλλογές της Women’ Secret. Περιέχουν είδη για κάθε γούστο και σωματότυπο, ενώ για εσένα που θέλεις να είσαι αυτή την περίοδο στο πνεύμα των γιορτών -και μάλιστα από την κορυφή ως τα νύχια- υπάρχει και μια ειδική κατηγορία που περιέχει πολύ κόκκινο και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

«Μελέτησε», λοιπόν, τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και κάνε τις επιλογές σου. Το «μυστικό» σε ό,τι αφορά στα εσώρουχα είναι να φορέσεις μόνο ό,τι σε κάνει να νιώθεις πραγματικά άνετα με τον εαυτό σου και το σώμα σου!

Το «μυστικό» για να βρεις φέτος τα πιο αισθησιακά εσώρουχα!

Το απαραίτητο glamorous κορμάκι για έξτρα θηλυκότητα

Ποιος είπε πως τα εσώρουχα δεν μπορούν να είναι σοφιστικέ; Όταν περιλαμβάνουν ιδιαίτερα προσεγμένες λεπτομέρειες, τότε σίγουρα αποτελούν προϊόντα που έχουν τη δύναμη να σου προσδώσουν επιπλέον κομψότητα και θηλυκότητα, όπως το κορμάκι της παρακάτω φωτογραφίας που θα ανακαλυψεις στη χειμερινή συκλλογή της Women’ Secret. Μπορείς να το φορέσεις… σκέτο ή σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου, γιορτινά σύνολα για να εντυπωσιάσεις.

Το «μυστικό» για να βρεις φέτος τα πιο αισθησιακά εσώρουχα!

Μία «αύρα» τροπική μες τον Χειμώνα

Ξέρεις ότι το animal print και γενικά, τα τροπικά μοτίβα είναι η πιο «hot» τάση στη μόδα αυτή τη σεζόν -και θα παραμείνουν εξίσου «καυτά» και το 2019. Γιατί, λοιπόν, να μην επιλέξεις το ιδιαίτερο αυτό trend για τα εσώρουχά σου, τις πιτζάμες και το νυχτικό σου;

Η συλλογή που ξεχωρίσαμε στην αγαπημένη μας εταιρεία εσωρούχων περιέχει κομμάτια τα οποία πραγματικά κολακεύουν οποιονδήποτε σωματότυπο, αφού ουσιαστικά «αγκαλιάζουν» το κορμί. Το πιο σημαντικό στοιχείο -τουλάχιστον για εμάς- είναι πως πρόκειται για εσώρουχα άνετα και κομψά τα οποία περιέχουν πολύ… σατέν (που όπως ξέρεις είναι εξαιρετικό για τον ύπνο). Με λίγα λόγια θα σε κολακεύσουν -με κάθε ρούχο- και θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τον ύπνο σου.

Το «μυστικό» για να βρεις φέτος τα πιο αισθησιακά εσώρουχα!

Η απόλυτη Sense -και Xmas- αίσθηση

Τέλος, στην περίπτωση που θέλεις πραγματικά να μπεις στο… πνεύμα των ημερών (ακόμη και σε ό,τι έχει να κάνει με τα εσώρουχά σου), τότε μην παραλείψεις να ψάξεις στη χειμερινή συλλογή της Women’ Secret για τα πιο Sense και Xmas κομμάτια. Προτίμησε τα σατέν εσώρουχα, τη δαντέλα, το μαύρο και φυσικά, το χριστουγεννιάτικο κόκκινο για να νιώσεις απίστευτα αισθησιακή αυτές τις γιορτές!

Το «μυστικό» για να βρεις φέτος τα πιο αισθησιακά εσώρουχα!

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι ότι η άνεση είναι το πρώτο και βασικό σημείο που πρέπει να προσέξεις πριν την αγορά εσωρούχων. Κάνε, λοιπόν, και εσύ την έρευνά σου στη Women’ Secret και ανακάλυψε τα κομμάτια που σου ταιριάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφη, άνετη και σέξι, ό,τι ρούχα και αν φοράς!

Social media:

Facebook: Womensecretgreece

Ιnstagram: womensecretofficial

Καταστήματα:

1) ATHENS METRO MALL, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, 17343

2) RIVER WEST, Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, 12241

3) Ελ. Βενιζέλου 126, Καλλιθέα, 17676

4) Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος, 20100

5) Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου, Χαλάνδρι, 15234

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: