Το μυστικό για να καταλάβει κανείς αν ο γυναικείος οργασμός είναι ψεύτικος

Για κακή μας τύχη, όμως, όσο καλές προθέσεις κι αν έχουμε, υπάρχει πιθανότητα να προδοθούμε και μάλιστα με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Πιστεύατε κορίτσια πως οι υποκριτικές σας ικανότητες είναι τόσο αξεπέραστες που ακόμα και το πιο έμπειρο αρσενικό θα αδυνατούσε να καταλάβει ότι ο οργασμός σας άξιζε Όσκαρ ερμηνείας;

Δυστυχώς, πέφτετε έξω.

Κι αυτό, διότι ένας πιο πονηρεμένο αρσενικό ξέρει πολύ καλά τον τρόπο για να καταλάβει αν η κορύφωσή σας στο σeξ ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Ποιος είναι αυτός;

Να πλησιάσει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό μας. Συγκεκριμένα, στο στήθος μας. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να υποκριθούμε τα πάντα: Την ένταση, τη βαριά ανάσα, την κούραση, ακόμα και τη φωνή της γυναίκας που μόλις ολοκλήρωσε. Ένα πράγμα, όμως, δε μπορούμε να εντάξουμε στο ψέμα μας: Τους χτύπους της καρδιάς μας.

Αμέσως μετά τον οργασμό, η καρδιά μας χτυπάει πολύ δυνατά σε σημείο που αν πλησιάσει εκεί το αυτί του ο παρτενέρ μας, ακούει καθαρά τους χτύπους της και τον έντονο ρυθμό της. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση –αν δηλαδή δεν ακούσει τίποτα πέρα από το φυσιολογικό- θα πρέπει να υποψιαστεί πως… μάλλον του κάναμε τη χάρη.

Oops! Το μυστικό μας μόλις αποκαλύφθηκε…

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: