Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε ΑΥΤΟ στην πλάτη του ξέσπασε σε δάκρυα…

Η γέννηση ενός παιδιού, υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη στιγμή για ένα γονέα. Αλλά όταν το παιδί γεννιέται παραπάνω από δύο μήνες νωρίτερα, αυτή η χαρά μετατρέπεται γρήγορα σε πανικό, αφού καταλαβαίνει ότι το παιδί του χρειάζεται άμεση ιατρική περίθαλψη.

Η Michelle και ο Chris Korres, αναγκάστηκαν να υποστούν ακριβώς αυτό μετά τη γέννηση του γιου τους Benjamin.

Ο Benjamin, γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα – και αφού πέρασαν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο παρακολουθώντας το γιο τους, οι Chris και Michelle επέστρεψαν στο σπίτι για έναν καλό ύπνο.

Όταν επισκέφτηκαν τον Benjamin στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (NICU) την επόμενη μέρα, παρατήρησαν κάτι περίεργο να κρέμεται στην πλάτη του. Μια μικρή μπλε μπέρτα με ένα φωτεινό κόκκινο «Β». Μόλις η Michelle είδε τη μπέρτα, ξέσπασε σε δάκρυα!

Σε μια συνέντευξή της, η Michelle μίλησε για την ετικέτα που συνόδευε την μπέρτα.

«Στο μικρό μας σούπερ ήρωα, με αγάπη Stephanie T.»

Μετά από λίγο ψάξιμο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η «Stephanie T» ήταν στην πραγματικότητα η Stephanie Treherne, μια νοσοκόμα της NICU που ποτέ δεν είχαν συναντήσει!

Η Michelle είπε πως είχε εντυπωσιαστεί που μια ξένη έκανε κάτι τσο απίστευτο για τον γιο τους!

«Ήμασταν έκπληκτοι που μία από τις νοσοκόμες που δεν έχουμε δει καν, άφησε κάτι τέτοιο».

Αλλά όταν τα CVT News μίλησαν με την νοσοκόμα Treherne, εκείνη είχε μια απλή εξήγηση για το λόγο που άφησε τη μπέρτα στον Benjamin.
«Αντιπροσωπεύει το πώς ακριβώς βλέπουμε τα μωρά, αυτά τα μωρά είναι εξαιρετικά δυνατά, που αγωνίζονται τόσο πολύ, είναι απλώς μικροί υπερήρωες».

Ο Benjamin και πολλά άλλα πρόωρα μωρά στο θάλαμο της εντατικής φροντίδας, λαμβάνουν αυτό το μικρό δώρο από τη Stephanie και φέρνουν χαρά σε όλους τους γονείς.

«Ήταν πολύ γλυκιά. Όταν της ρωτήσαμε γιατί το έφερε, είπε απλώς ότι ήθελε να κάνει κάτι καλό για τα μωρά».

Οι νοσηλευτές είναι υπέροχοι άνθρωποι και η Stephanie πηγαίνει την καλοσύνη σε άλλο επίπεδο. Με απασχολημένο χρονοδιάγραμμα και έλλειψη προσωπικού χρόνου, είναι απίστευτο να σκεφτείς ότι κάθεται και φτιάχνει χειροποίητα, καθεμία από αυτές τις μικροσκοπικές μπέρτες.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: