Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοράς όταν κάνεις σeξ

Και αναφέρομαι στις κάλτσες σου. Τις 80% μαλλί 20% βαμβάκι. Αμέ.

Οι ζεστές πατούσες αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό και συνάμα κάνουν το σeξ εξαιρετικά απολαυστικό. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από την έρευνα ενός Ολλανδού επιστήμονα, του Gert Holstege M.D. Ph.D, ο οποίος ζήτησε από ζευγάρια να κάνουν σeξ αρχικά χωρίς και κατόπιν με τις κάλτσες τους. Στην πρώτη περίπτωση τα ζευγάρια που ολοκλήρωσαν από κοινού άγγιξαν το 50%. Στη δεύτερη όμως περίπτωση, το ποσοστό ανέβηκε στο 80%, το οποίο υπονοεί ακόμα περισσότερες ολοκληρωμένες γυναίκες.

Πώς εξηγείται; Όταν τα πόδια μας κρυώνουν, κρυώνουμε ολόκληρες και δεν περνάμε καλά. Όταν όμως τα πόδια είναι ζεστά, η αμυγδαλή κι ο προμετωπιαίος φλοιός, περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, του φόβου και του άγχους, ηρεμούν, νιώθουμε πιο άνετες και ασφαλείς, οπότε εστιάζουμε με όλο μας το είναι στην κλιμάκωση του οργασμού μας.

Όσο αντιαισθητικό και άβολο είναι το θέαμα ενός άντρα που κάνει σeξ μόνο με τις κάλτσες του, άλλο τόσο σeξι και πάνω απ” όλα ωφέλιμο είναι να μην αποχωρίζεσαι εσύ τις κάλτσες σου. Όσο πιο ψηλά φτάνουν, τόσο το καλύτερο.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: