Tο Μικρό Crossover MPV αποκάλυψε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας η Mitsubishi

Στην  έκθεση GIIAS που οι πύλες της άνοιξαν στις  10 Αυγούστου, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παρουσίασε για πρώτη φορά το  νέο της μικρό  Crossover MPV. Στο 25ο GAIKINDO Indonesia International Auto Show (GIIAS) οι επισκέπτες είδαν πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα. Ανάμεσα σ αυτά ήταν και  το νέο Μικρό Crossover MPV της MMC. Ένα αυτοκίνητο  φορτωμένο με τεχνολογίες της MMC , προϊόν της τεχνογνωσίας της εταιρίας στα μοντέλα SUV.

Το crossover MPV θα πραγματοποιήσει την είσοδο του στην αγορά της Ινδονησίας το φθινόπωρο του 2017. Το αμάξωμά του θα είναι φαρδύτερο και μεγαλύτερο από τα MPV της κατηγορίας του. Με ένα πλήρως βελτιστοποιημένο, μεταβλητό εσωτερικό, το νέο μοντέλο θα προσφέρει την καλύτερη ευρυχωρία στην κατηγορία μικρού MPV που μπορεί να μεταφέρει μέχρι επτά επιβάτες.

Προσαρμόζεται γρήγορα και έξυπνα σε ποικίλες συνθήκες φορτίου. Το προηγμένο εμπρός τμήμα DYNAMIC SHIELD, τα μεγάλα ανάγλυφα, εμπρός και πίσω φτερά και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος θα είναι η πρώτη ορατή απόδειξη των αναμενόμενων σοβαρών επιδόσεων και της στιβαρότητας ενός SUV της Mitsubishi Motors.

Το νέο μοντέλο με κινητήρα 1.5 κ.εκ , θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της MMC στην Ινδονησία, στην Επαρχία Bekasi, West Java. Η έκθεση θα κλείσει στις 20 Αυγούστου .

 

 

 

 

Tο Μικρό Crossover MPV αποκάλυψε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας η Mitsubishi

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: