Το midi φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το αγαπημένο μας ρούχο της από την εβδομάδα που πέρασε

Το midi φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το αγαπημένο μας ρούχο της από την εβδομάδα που πέρασε

Οι πέντε πρώτες της εμφανίσεις στην εκπομπή «Love It», κρύβουν μέσα τους το αγαπημένο μας look.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε την πρώτη της εβδομάδα τηλεοπτικής παρουσίας στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας για την εκπομπή «Love It» και τη συχνότητα του SKAI και τα σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της ήταν το λιγότερο διθυραμβικά. Από τον casual συνδυασμού του λευκού πουκαμίσου και του flare jean που φόρεσε σήμερα, μέχρι το maxi, κίτρινο, floral φόρεμα (δημιουργία των Mi-Ro) με το οποίο εμφανίστηκε χθες μπροστά στην κάμερα, η Ιωάννα έχει δείξει πως μπορεί να υποστηρίξει πολλά και διαφορετικά outfits.

Με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Αγγελικής Μαρτζέκη, η πανέμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια έκανε όμως και μία ενδυματολογική επιλογή που παίρνει το βραβείο της αγαπημένης μας. Όπως θα δεις και στο παρακάτω post φόρεσε ένα λευκό, midi φόρεμα κλειστό μπροστά και ανοιχτό στην πλάτη, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ και κοστίζει 196,50 Ευρώ.

Ολοκλήρωσε τη ladylike εμφάνισή της με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα με animal print σχέδιο και μία λευκή υφασμάτινη ζώνη η οποία ήταν ενσωματωμένη στο φόρεμα. Το συγκεκριμένο ρούχο είναι το αγαπημένο μας γιατί μπορεί να φορεθεί παντού. Σε επίσημο event, όπως γάμος ή βάφτιση, σε βραδινή έξοδο αλλά και στο γραφείο με ένα σακάκι από πάνω, αυτό το pencil φουστάνι είναι ό,τι πιο chic και θηλυκό μπορείς να φορέσεις το φθινόπωρο και η Ιωάννα μας έδειξε ιδανικά τον τρόπο για να το κάνουμε.
 Η δεύτερη ημέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έχει ένα πολύ κομψό κόκκινο χαλί

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: