Το μεγαλύτερο viral της καραντίνας: Κορίτσια παίζουν τένις από διαφορετικές ταράτσες

Εντάξει, κανείς δεν θα το ξεπεράσει αυτό:

To Γαλλικό Πρακτορείο μεταδίδει:

Όταν η λέσχη τένις στο Finale Ligure, μια μικρή πόλη στη βόρεια Ιταλία, έκλεισε στις αρχές Μαρτίου, οι προπονητές του προκάλεσαν τους νεαρούς παίκτες τους να βρουν εφευρετικούς τρόπους για να συνεχίσουν την προπόνηση. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του Tennisclub Finale στο Facebook.

Έδειχναν τους νεαρούς παίκτες και παίκτριες να εξασκούνται με ή χωρίς ρακέτες ή, σε μια περίπτωση, με μια μακριά σκούπα.

Αρκετοί φαίνονται να χτυπούν τα μπαλάκια στους τοίχους των δρόμων ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιο ή το οικογενειακό σαλόνι τους.

Τα βίντεο έμοιαζαν με πολλά άλλα που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #tennisathome hashtag, αλλά ένα ξεχώρισε, τραβώντας την προσοχή του ATP, των σούπερσταρ του τένις και των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Οι Vittoria, 14, και Carola, 11 ετών, ανέβηκαν στις ταράτσες των γειτονικών κτιρίων τους και δημιούργησαν το απόλυτο viral.

“Ήταν δική τους ιδέα. Είναι φίλες και ζουν σε γειτονικά κτίρια”, δήλωσε ο προπονητής τους Dionisio Poggi στο AFP. “Δεν είναι στην ίδια ηλικία, οπότε δεν προπονούνται στην ίδια ομάδα και δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία. Αλλά είναι και οι δύο δυνατές και παίζουν ανταγωνιστικά”, συμπλήρωσε.

Η Tracy Austin, πρώην Νο 1 τενίστρια στον κόσμο, μοιράστηκε το βίντεο γράφοντας πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεραστεί:

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: