Το μεγάλο δώρο που έκανε η πανδημία στις σχέσεις μας (photos)

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, οι ειδικοί επιμένουν!

Πανδημίας συνέχεια με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά και τα μέτρα, δυστυχώς, να μη χαλαρώνουν σε αρκετά σημεία του πλανήτη. Μία κατάσταση πλέον λίγο πολύ γνωστή, μιας και συνηθίσαμε τόσο πολύ στον περιορισμό, που ίσως όταν μας δοθεί τελικά η ελευθερία… να μην ξέρουμε τι να την κάνουμε (αστειεύομαι).

Στην αρχή της περιπέτειάς μας, κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον τεράστιο αντίκτυπο που θα είχε η πανδημία-καλά καλά δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει-σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς της ζωής μας. Η καθημερινότητα άλλαξε, οι δουλειές μας επίσης, ο φόβος μας κυρίευσε και η διασκέδαση περιορίστηκε σε βόλτες σε βουνά και πάρκα-πάντα κοντά στο σπίτι-.

Aναλόγως λοιπόν επηρεάστηκαν και οι μας, ή για την ακρίβεια οι γνωριμίες. Τα bars έκλεισαν, τα πάρτι σταμάτησαν και οι φιλικές συγκεντρώσεις αναβλήθηκαν επ’ αόριστον. Μοιραία λοιπόν, οι απανταχού singles στράφηκαν στα social media και dating apps, για κουβέντα, φλερτ και γιατί όχι-πολύ προσεκτική-συνάντηση. Πλέον το να έρθεις σε επαφή με κάποιον άγνωστο, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, μιας και ο φόβος του covid-19 λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας.

Παρόλα αυτά, και παρά τη γενικότερη μαυρίλα και κατήφεια που επικρατεί πλέον γύρω μας, οι ειδικοί θεωρούν ότι η πανδημία βοήθησε σημαντικά στην ποιότητα των σχέσεων. Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται αυτό, αν το καλοσκεφτείς μάλλον θα συμφωνήσεις. Ζευγάρια χώρισαν μη μπορώντας να αντέξουν το στρες και γενικά το βάρος που προκάλεσε η πανδημία-ανεργία, άγχος, φόβος, πιθανή ασθένεια-, γεγονός που όπως αποδεικνύεται μακροπρόθεσμα μάλλον ήταν για καλό. Μία σχέση που δεν μπορεί να αντέξει τις κακοτοπιές και τις ατυχίες, δεν είναι ολοκληρωμένη, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: