Το MCP γιορτάζει 10 διοργανώσεις ΜΜΑ στην Ελλάδα, ετοιμάζοντας την επετειακή συνάντηση κορυφαίων αθλητών

MCP: Η μεγαλύτερη  διοργάνωση MMA στην Ελλάδα.

Από το 2011, μέχρι και σήμερα, 30 sold out διοργανώσεις (πρωταθλήματα και επαγγελματικά event), με συμμέτοχη πάνω από 300 διεθνώς αναγνωρισμένων αθλητών οι οποίοι προερχόμενοι από 15 και πλέον χώρες έχουν βάλει την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις των διεθνών οργανώσεων αγώνων μικτής μάχης.  

Από την πρώτη στιγμή, βασικό κριτήριο και στόχος της διοργάνωσης, ήταν και είναι η  κάθε συνάντηση μαχητών να παρέχει θέαμα υψηλών προδιαγραφών όπως αντιστοιχεί στο άθλημα, προωθώντας παράλληλα την ευγενή άμιλλα και το ήθος του «Ευ Αγωνίζεσθαι» μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην επετειακή 10η διοργάνωση του MCP, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 22.02.2020, το promotion υπερήφανα παρουσιάζει ένα πλήρες πρόγραμμα αγώνων. Το MCP10, θα  είναι αδιαμφισβήτητα το πιο θεαματικό, ανατρεπτικό και αξέχαστο σαν εμπειρία για τους θεατές, αθλητικό event στην ιστορία των πολεμικών τεχνών.

16 ζευγάρια αγώνων.

32 μαχητές (άντρες και γυναίκες).

8 χώρες συμμετοχή: Τουρκία, Αλβανία, Κύπρος, Ουκρανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ιταλία, Γεωργία .

Και το επίσημο μεγάλο γεγονός! το MAIN EVENT της βραδιάς:

Ο μεγαλύτερος Έλληνας πρωταθλητής Βαρέων Βαρών Γιάννη R-zoo Αρζουμανίδη Τιτάνας των μικτών πολεμικών τεχνών που έχει δοξάσει στο παρελθόν τα ελληνικά χρώματα σε ολυμπιακό, παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο στο άθλημα της πάλης, θα αγωνιστεί με έναν από τους καλύτερους Τούρκους αθλητές στην αντίστοιχη κατηγορία κιλών, τον Μεχμέτ Οζέρ! Υπόσχονται έναν αγώνα που θα συζητιέται για καιρό.

Στην λίστα των ζευγαριών που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο,  θα κόψουν την ανάσα και θα ανεβάσουν  την αδρεναλίνη στα ύψη, είναι και το CO-MAIN EVENT με πρωταγωνιστές τον πρωταθλητή Αλβανίας, Ραφαήλ- Ρόμπερτ Αλία και του δυνατού μαχητή από την Λαμία Κων/νου Ντελλή.

Ενθουσιασμός και ταλέντο ενάντια στην εμπειρία.

Πολύ δυνατή τόσο η πρόκληση, όσο και η μάχη της επικράτησης!

Ακολουθεί, ένας ακόμη αγώνας, υψηλών απαιτήσεων και τεχνικής! Αυτός του σκληροτράχηλου Πόντιου, Βαλέριου Ακριτίδη, που επιστρέφει ανανεωμένος και αποφασισμένος για την νίκη, ενάντια στον Muhamed Yusuf, μαχητή από την Τουρκία Σπεσιαλίστα Στο Jiu Jitsu.

Ματσάρισμα διεθνών προδιαγραφών! μετά από το έντονο ενδιαφέρον πολλών αθλητών από το εξωτερικό να αγωνιστούν στο MCP, και ο αγώνας ανάμεσα  στον Νταγκεστανό Magomedov που ζει και προπονείται στη Μόσχα, αντιμέτωπο με τον Βραζιλιάνο Assunacao Clayton. Αναμέτρηση που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ποιοι άραγε θα ικανοποιηθούν στο τέλος της αναμέτρησης? Οι υποστηρικτές του Ρώσικου Sambo ή αυτοί του Βραζιλιάνικου Jiu Jitsu?

Τα υπόλοιπα 12 από τα 16 ζευγάρια της κάρτας του MCP10 συμπεριλαμβανομένου και κορυφαίων γυναικείων! Συμμετοχων, που κλέβουν πάντα την παράσταση, ξεχωρίζουν για την σύνθεση, την δυναμική και το κορυφαίο θέαμα, έχοντας αθλητές που είναι αποφασισμένοι για την νίκη.

Είναι φανερό πως η διοργάνωση, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ετοιμάζεται να  προσφέρει στους θεατές μια αξέχαστη εμπειρία, βάζοντας ταυτόχρονα τόσο τον πήχη, όσο και τα θεμέλια για την μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στον Ελλαδικό χώρο σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Αποτέλεσμα, το κορυφαίο Promotion MMA στην Ελλάδα, να βάζει τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη του αθλήματος που ξεχωρίζει ήδη στο εξωτερικό! με τις φετινές αναμετρήσεις του επικείμενου ENENT MCP10 που θα υλοποιηθεί το Σάββατο στις 22.02.2020 στο Συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στις 18.00 μ.μ.. Σε ένα κατάμεστο χώρο, οι Μικτές Μαχητικές Τέχνες υπόσχονται ένα μεγάλο αγωνιστικό θέαμα, καθηλώνοντας όχι μόνο  τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και όλους όσους αγαπούν τα αθλητικά θεάματα, που προσφέρουν έντονη δράση και υψηλή αδρεναλίνη!

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: