Το maxi φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου μας ξετρέλανε και ξέρουμε πού θα το βρεις

Το maxi φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου μας ξετρέλανε και ξέρουμε πού θα το βρεις

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κερδίζει πρωτιές μόνο με την εκπομπή «Ευτυχείτε», αλλά ταυτόχρονα είναι πρώτη στις καρδιές των τηλεθεατριών για τις στυλιστικές της επιλογές. Η ξανθιά παρουσιάστρια δε φοβάται τους στυλιστικούς πειραματισμούς, αλλά ταυτόχρονα επιλέγει και all-time classic σύνολα διατηρώντας μια ισορροπία στις εμφανίσεις της.

Ο σωματότυπός της της επιτρέπει να φορέσει τα πάντα και να δείχνουν όλα πολύ κολακευτικά πάνω της. Με mini μονόχρωμα φορέματα, κοστούμια ή denim παντελόνια συνδυασμένα με girly tops, η Κατερίνα καταφέρνει κάθε φορά να μας κάνει να ψάχνουμε μετά μανίας να βρούμε το σύνολό της. Κάπως έτσι αισθανθήκαμε βλέποντας και τη σημερινή εμφάνισή της στο OPEN TV.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα υπέροχο, εμπριμέ maxi φόρεμα σε φούξια χρώμα, το οποίο είχε μακριά, puff-sleeved μανίκια, ανήκει στην εταιρεία Toi&moi και θα το βρεις εδώ. Το ελαφρύ ζιβάγκο ισορροπούσε το σκίσιμο στο πόδι προσφέροντας ένα ultra chic & sexy οπτικό αποτέλεσμα. Η Κατερίνα ολοκλήρωσε το look με nude, ψηλοτάκουν πέδιλα και oversized χρυσούς κρίκους, αξεσουάρ τα οποία ανέδειξαν στο έπακρο το φόρεμά της.

Ευχαριστούμε Κατερίνα για το #fashioninspo!

Διάβασε ακόμα: Ξέρουμε ακριβώς τα αντικείμενα που έχει πάντα μέσα στην τσάντα της η Kate Middleton

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: