Το μαύρο φόρεμα και πώς να το φορέσεις σωστά ανάλογα με το στιλ σου

Με την style editor του ladylike Έφη Καρύδη, αποφασίσαμε να σου επιβεβαιώσουμε την αξία του μαύρου φορέματος και την ευκολία να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ. Μακρύ ή κοντό, girly ή sexy, ρομαντικό ή rock, το μαύρο φόρεμα είναι πάντα ο καλύτερος καμβάς για να δημιουργήσεις ένα outfit που θα έχει την δική στιλιστική ταυτότητα. Εδώ θα δεις 4 διαφορετικές εκδοχές για να πάρεις ιδέες πώς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Look #1 – Η rock & girly εκδοχή

Αν θες να έχει το outfit με το μαύρο φόρεμα μία πιο rock πινελιά τότε συδνύασέ το με booties και καλσόν με αστεράκια. Δεν χρειάζεται να χάσεις το glam και μπορείς κάλλιστα να το μπερδέψεις με μερικές funky πινελιές.

Φόρεμα Lonin Cloz, Παπούτσια και belt bag Forever21, Καλσόν Calzedonia, Βραχιόλια American Eagle, σκουλαρίκια Fullah Sugah, Ζακέτα Lynne

Look #2 – Η retro εκδοχή

Μία αγαπημένη μ ου εκδοχή και ένα μαύρο φόρεμα που λατρεύω. Ο συνδυασμός του βελούδου με την δαντέλα δίνει από μόνος του μία αίγλη στο σύνολο, ενώ τα κομψά κοσμήματα είναι οι λεπτομερεις που κάνουν τη διαφορά. Το καπέλο σαφώς, δίνει έναν άλλο αέρα στο look αλλά αναδεικνύει και τη ρετρό ασιθητική του outfit.

Φόρεμα Lovin Cloz, Γόβες & Ζώνη Forever21, Καπέλο Zara, Σκουλαρίκια Mango

Look #3 – Η glam εκδοχή

Η απόδειξη ότι μπορείς με ένα να κάνεις αμέσως glam ένα απλό μαύρο φόρεμα. Βρες ένα σε γραμμή που σε κολακεύει και φόρεσέ το με ένα ζευγάρι glittery μπότες στο ρεβεγιόν. Εννοείται ότι μία ψεύτικη πάντα γούνα θα απογειώσει το outfti κα εσύ θα κλέψεις τις εντυπώσεις στο ρεβγιόν κι όχι μόνο.

 

 

Φόρεμα Regalinas, Faux fur jacket Funky Buddha, Μπότες Tsakiris Mallas, Choker American Eagle

Look #4 – Η ρομαντική εκδοχή

Κάνε πιο girly ένα απλό μαύρο φόρεμα με το παλτό αλλά και τα αξεσουάρ. Βάλε τις glam γόβες σου με ένα παιχνιδιάρικο καλτσάκι και μην ξεχάσεις να στολίσεις λίγο τα μαλλιά σου.

Φόρεμα My T Wearabels Wyou, Παλτό Mila, Καλσόν & Καλτσάκια Clazedonia, Γόβες Stathis Samantas, Headband Forever21

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: