Το μαύρο φόρεμα εγκυμοσύνης της Meghan Markle είναι από τα Asos και θα το λατρέψεις

Τι κι αν έχει φουσκώσει η κοιλίτσα σου, ένα μαύρο φόρεμα δεν μπορεί παρά να είναι  κολακευτικό. Η , που δεν έχει και την μεγαλύτερη κοιλιά εγκυμοσύνης που έχεις δει, αλλά έχει φουσκώσει, το φόρεσε και το επιβεβαιώνει έμπρακτα.

 

Το φόρεσε στο επίσημο ταξίδι που έκανε στην Αυστραλία με τον πρίγκιπα Harry, μαζί με μία καρό γκαμπαρντίνα και μαύρα pumps. Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτό το φόρεμα είναι από τα Asos και φυσικά μπορείς να το αποκτήσεις πολύ εύκολα.

Φυσικά μπορείς κι εσύ να το φορέσεις με την καμπαρντίνα σου ή ακόμα και με ένα blazer κι ένα ζευγάρι loafers. Επιπλέον, μπορεί ακόμα να μην το σκέφτεσαι, αλλά η περίοδος των γιορτών δεν είναι πολύ μακριά. Ένα τέτοιο φόρεμα, θα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μπορείς να το φοράς στις επίσημες εξόδους σου.

My tip: Μπορείς να πάρεις κι ένα glittery πανωφόρι, με μαγιέτες ή metallic και να το ρίξεις από πάνω για να δώσεις στο outfit το απαραίτητο glam. Κι αν το σκέφτεσαι επειδή δε θες να κάνεις επενδύσεις στιλιστικά σε αυτή την περίοδο, να σημειώσω ότι το πανωφόρι φοριέται άνετα και μετά, ακόμα κι αν τελικά χρειαστεί να το πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: