To «MasterChef 3» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου – Η ανακοίνωση του Star (trailers)

Το MasterChef 3 κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 21:00 το βράδυ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Star αναφέρει:

«Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 3 θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης.

Reward Day

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

O Γιάννης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας που επισκέπτεται μαζί με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη γαστριμαργικού ενδιαφέροντος (bar restaurants, high-end εστιατόρια, σύγχρονες καντίνες, μεζεδοπωλεία ή παραδοσιακές ταβέρνες).

Μέσω αυτής τα διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μια μέρα χαλάρωσης καθώς βγαίνουν έξω από το στενό πλαίσιο του διαγωνισμού, γνωρίζουν chef, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν τη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ο παλιός γνώριμος, Γιάννης Αποστολάκης, τους εξασφαλίζει πρόσβαση στις κουζίνες, τους φέρνει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και τους head chef και γίνεται ο συνδετικός κρίκος της παρέας, όντας ταυτόχρονα ο ειδήμων ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Food and Beverage Manager στο MasterChef 3, ο άνθρωπος, που θα δημιουργεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Χάρης Αντωνόπουλος.

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν,  απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν!

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;  Ποιος θα γευθεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση! Το MasterChef 3 κάνει πρεμιέρα στο Star, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 21:00…

Δείτε τα trailers.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: