To μαντήλι είναι το ανοιξιάτικο item που μπαίνει στο ενδυματολογικό μας μενού

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, εμείς κοιτώντας εμφανίσεις καλοντυμένων γυναικών παρατηρήσαμε ότι υπάρχει μια νέα άφιξη στο ενδυματολογικό μενού τους: το μαντήλι. Ένα μαντήλι γίνεται βασικό μέρος των ανοιξιάτικων συνόλων τους, προσφέροντας νέα διάσταση σε αυτά.

Ένα μαντήλι για να συμπεριλάβει μια γυναίκα στις εμφανίσεις της πρέπει να έχει τρία στοιχεία: ωραίο χρώμα ή μοτίβο, καλή ποιότητα και ενδιαφέρον σχήμα. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι ένα μαντήλι δεν μπορεί να είναι οικονομικό ή μονόχρωμο κ.ο.κ. Αρκεί αυτό που θα επιλέξεις να είναι προσεγμένο ως προς την κατασκευή του (δεν είναι όλα τα ακριβά μαντήλια, καλοραμμένα) και κυρίως να συμπληρώνει κομψά το σύνολο σου. Είναι σαν μια ενδυματολογική τραμπάλα: πρέπει να υπάρχει ισορροπία στο outfit και το μαντήλι που θα φορέσεις.

Όπως είπαμε όμως, πολλές fashionistas το «συνιστούν», όπως δείχνουν οι εμφανίσεις τους anyway. Έτσι, κι εμείς απ” αυτές τις εμφανίσεις κρατάμε σημειώσεις και ανακαλύπτουμε νέους ή και διαχρονικούς τρόπους να το φορέσουμε.

 

Όχι, ο πιο αναμενόμενος τρόπος να φορέσεις το μαντήλι, αλλά σίγουρα ο πιο δημιουργικός. Από τα ’50s φορούσαν οι γυναίκες ένα μεταξωτό μαντήλι στο κεφάλι τους και την ίδια τακτική φαίνεται ν” ακολουθούν πολλές γυναίκες και τώρα. Ταίριαξε την απόχρωση του μαντηλιού με το υπόλοιπο σύνολό σου και θα έχεις το τέλειο total look.

 

ImaxTree

Καμιά φορά αρκεί ένα όμορφο μαντήλι για να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις πρωτοποριακούς τρόπους να το φορέσεις απ” ό,τι φαίνεται, γιατί μπορείς απλά να πάρεις ένα μακρύ πολύχρωμο μαντήλι και να το περάσεις γύρω από το λαιμό και να έχεις το πιο stylish σύνολο. Μην το πολυσκέφτεσαι.

 

Κάνε την Coco Chanel περήφανη και φόρεσε ένα μαντήλι με βάση το ναυτικό στιλ. Επίλεξε ένα τρίγωνο μαντήλι και φόρεσέ το στην πλάτη προσφέροντας ένα μοναδικό ύφος. Προτίμησε ένα μαντήλι σε ιδιαίτερη υφή ή χρώμα για ένα ακόμη πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα.

 

ImaxTree

Βρες ένα μαντήλι που λατρεύεις, πιάσε τα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά, ένα κότσο όπως προτιμάς εσύ, και τύλιξε ένα μαντήλι γύρω από το χτένισμά σου. Το στιλιστικό tip έχει και την έγκριση της Βιβής, οπότε όλα καλά.

Είπαμε, καμιά φορά, οι διαχρονικές αξίες είναι κι αυτές που θα μας προσφέρουν το πιο κομψό αποτέλεσμα. Οπότε ένα μαντήλι σε ουδέτερη απόχρωση, τυλιγμένο μια φορά γύρω από τον λαιμό, αρκεί για να δώσει μια νέα διάσταση στο look σου.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: