Το «Love and Travel» ταξιδεύει στην Πόλη του Φωτός (trailer+photos)

«Love and Travel» στον Alpha, στις 15:50, με τον Πέτρο Κουμπλή και τη Σοφία Κωνσταντινίδου: Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η Σοφία και ο Πέτρος ταξιδεύουν στην πόλη του φωτός, στη ρομαντική πρωτεύουσα της Γαλλίας, στο πάντοτε εpωτικό Παρίσι

Τριγυρνούν στη κουκλίστικη Μονμάρτη, στη γειτονιά της Αμελί. Στην πλατεία των ζωγράφων, ο Πέτρος στήνει μια φάρσα στη Σοφία, η οποία ποζάρει και περιμένει να δει ένα καλαίσθητο πορτραίτο της από τον καλύτερο ζωγράφο της περιοχής, αλλά το αποτέλεσμα είναι… τελείως διαφορετικό!

Στην κορυφή του λόφου, μπροστά στην εκκλησία της Ιερής Καρδιάς απολαμβάνουν την μαγεία της πόλης από ψηλά και μαζί με μουσικούς του δρόμου ξεσηκώνουν όλο τον κόσμο, στήνοντας ένα αυτοσχέδιο πάρτυ.

Ο Πέτρος ψάχνει να βρει τον τάφο του Jim Morrison και η Σοφία ετοιμάζει κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και βόλτα στον Πύργο του Άιφελ.

«Love and Travel»: Κάθε Κυριακή στις 15:50, ο Πέτρος και η Σοφία μας «διηγούνται» και μια νέα, μεταμοντέρνα ταξιδιωτική ιστορία, όπου η ζωή πρωταγωνιστεί και ο… έpωτας δεν κρύβεται…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: