Το Κρυφό Πείραμα που Έγινε σε Μπέργκερ από τα McDonald’s ΣΟΚΑΡΕΙ όλο τον Πλανήτη! Δείτε το Πριν το Κατεβάσουν από Παντού…

Πλέον όλοι ξέρουμε πως το γρήγορο φαγητό δεν είναι και η πιο υγιεινή επιλογή.

Όσοι γεμίζουν την διατροφή τους με μπέργκερ, πατάτες και αναψυκτικά αυξάνουν τον κίνδυνο να γίνουν παχύσαρκοι και να αναπτύξουν διαβήτη ή κάποια καρδιακή πάθηση. 

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία ήθελαν να δουν τι συμβαίνει όταν χωνεύουμε ένα μπέργκερ και έτσι πήραν ένα τυπικό μπέργκερ του McDonald’s και το έβαλαν σε υδροχλωρικό οξύ για 3,5 ώρες:

Βιντεοσκόπησαν το πείραμα, το ανέβασαν στο YouTube και μέχρι τώρα το έχουν δει πάνω από 17 εκατομμύρια φορές! Εάν λατρεύετε το γρήγορο φαγητό, πιθανώς να μην θέλετε να το δείτε:

Το υδροχλωρικό οξύ βρίσκεται στο στομάχι του ανθρώπου και συνεισφέρει πολύ στην πέψη όλων όσων τρώμε. Έχει pH ανάμεσα από 1 και 1,5 και είναι ένα πολύ δυνατό οξύ που σκοτώνει τα περισσότερα βακτήρια πριν προλάβουν να μας βλάψουν. Εάν το στομάχι μας δεν είχε επένδυση με βλέννα, τότε θα χώνευε τον εαυτό του!

Οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν πως μετά από 3,5 ώρες, το μπέργκερ δεν είχε διαλυθεί εντελώς. Αντί γι’αυτό, βρήκαν μία αηδιαστική μαύρη μάζα.

Συνήθως χρειάζεται 24 με 72 ώρες για να χωνευτεί το φαγητό και αυτό εξαρτάται από τον τύπο της τροφής. Η φρουτοσαλάτα για παράδειγμα, μπορεί να χωνευτεί σε κάτω από 30 λεπτά ενώ ένα μπέργκερ μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 3 μέρες και αυτό οφείλεται στα trans-λιπαρά οξέα που έχει.

Το να τρώμε ένα μπέργκερ μια στο τόσο δεν είναι κακό. Αλλά η πλειοψηφία της διατροφής μας θα πρέπει να αποτελείται από υγιεινές, φρέσκες τροφές. Η σωστή διατροφή μπορεί να αποτρέψει ασθένειες και αύξηση βάρους. Στο τέλος το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: