Το κρυφό Inbox στο Facebook που κανείς ΔΕΝ γνωρίζει. Να Πως θα το Βρείτε!

Το Κρυφό Inbox στο Facebook που Κανείς ΔΕΝ γνωρίζει. Να Πως θα το Βρείτε! – Ποιο είναι το δεύτερο κρυφό inbox που υπάρχει στο facebook και οι περισσότεροι από εμάς αγνοούν την ύπαρξή του
Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν το Facebook εδώ και αρκετά χρόνια, και έχουμε δει αρκετές αλλαγές να συμβαίνουν στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε καλά τα χαρακτηριστικά του και τις επιλογές που προσφέρει στους χρήστες του, αλλά μας έκανε εντύπωση πρόσφατα, η ύπαρξη ενός δεύτερου, κρυφού inbox, που οι περισσότεροι αγνοούν την ύπαρξή του.

Ο σκοπός αυτού του inbox είναι να φιλτράρει μηνύματα spam ή μηνύματα από άτομα που δεν θέλετε να δείτε, αλλά το αυτοματοποιημένο φιλτράρισμα δεν λειτουργεί στην εντέλεια και έτσι μπορεί κάποια μηνύματα να κατέληξαν στο inbox των spam και ποτέ δεν τα είδατε. Να πως θα έχετε πρόσβαση σε αυτό το δεύτερο inbox για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάσατε κάποιο σημαντικό μήνυμα.
Αρχικά, κάντε κλικ στο κουμπί «Ρυθμίσεις» στην εφαρμογή messenger του κινητού ή του tablet σας. Μπορεί να διαφέρει από το κινητό που έχετε, αλλά συνήθως βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία.

technology

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: