Το κορίτσι – «θαύμα» του τένις, Emma Raducanu, είναι το νέο πρόσωπο της Tiffany & Co

Η 18χρονη τενίστρια εντάσσεται στο πιο λαμπερό δυναμικό κοσμημάτων, λάμψης και κομψότητας.

Από συμμετέχουσα στους προκριματικούς αγώνες του US Open στο βάθρο της πρώτης θέσης του Grand Slam, η Emma Raducanu είναι το κορίτσι για το οποίο όλοι θέλουν να μιλήσουν. Η σημαντική της νίκη στα μόλις 18 της χρόνια την κατέστησε την πρώτη Βρετανίδα που κατακτά τίτλο στα singles του Grand Slam από την Virginia Wade στα Wimbledon Championships του 1977.

Όπως συνηθίζεται με τους νικητές τίτλων του αθλήματος, η Raducanu τώρα περισσότερο από ποτέ δέχεται προτάσεις για να γίνει brand ambassador εμβληματικών brands. Πρώτη στα σχέδιά της είναι η συνεργασία της με την Tiffany & Co, λαμβάνοντας τη θέση της δίπλα σε διάσημες ambassadors της εταιρείας, όπως η Anya Taylor-Joy, η Beyoncé και η Tracee Ellis Ross.

Tiffany & Co: Η ιστορία πίσω από το πιο διάσημο μπλε κουτί του πλανήτη

Η δήλωση της Raducanu για τη νέα συνεργασία

«Είναι ένα τόσο εικονικό brand και ένα με το οποίο αισθάνομαι συνδεδεμένη για πολύ καιρό. Φόρεσα ένα δαχτυλίδι, ένα βραχιόλι, σκουλαρίκια και ένα κολιέ με σταυρό κατά τη διάρκεια του τουρνουά του US Open. Αυτά τα κομμάτια θα είναι πάντα πολύ ιδιαίτερα για εμένα», είπε η Raducanu στην Αμερικανική Vogue.

Η Raducanu στο Met Gala 2021 με Tiffany

Το κορίτσι   «θαύμα» του τένις, Emma Raducanu, είναι το νέο πρόσωπο της Tiffany & Co

Η Raducanu φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της εταιρίας για την εμφάνισή της στο Met Gala 2021 για να συνοδεύει τα printed separates από τη συλλογή Chanel Resort 2022, δημιουργώντας ένα από τα πιο fresh & stylish looks που πέρασαν από τη διοργάνωση.

Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: