Το κορίτσι από "Το Νησί" εικοσάρισε και είναι φουλ ερωτευμένη – Αυτός είναι ο σύντροφός της [Εικόνες]

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, το κορίτσι που έγινε γνωστό από «Το Νησί», είναι πλέον 20 χρονών και πολύ ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Ίβο, ο οποίος είναι tech expert και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram, το όμορφο ζευγάρι πήγε διακοπές στη Μύκονο, όπου εκεί γιόρτασαν και τα 25α γενέθλια του γοητευτικού νεαρού.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία ττους, η Αναστασία ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον αγαπημένο της.

«Είναι η απόλυτη έμπνευσή μου. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου κάποιον σαν αυτόν, να σου δίνει δύναμη, να σε παρακινεί να βγεις από την ασφάλειά σου και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και πάντα να είναι θετική πηγή ενέργειας. Είναι έξυπνος, τόσο σκληρά εργαζόμενος και η καλύτερη παρέα… Χαρούμενα γενέθλια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Οσο για το που γνωρίστηκαν; Αυτό έγινε πέρσι το καλοκαίρι, όταν η Αναστασία πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Playing Gods», στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων, στο Θησείο, κι εκείνος ήταν εκεί στο κομμάτι της παραγωγής.

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: