Το κομψό φόρεμα της Kate Middleton και τα σκουλαρίκια φόρος τιμής στην Πριγκίπισσα Diana

Δες ακόμη:

Παρ” όλους τους ενδυματολογικούς περιορισμούς απέναντι στις εμφανίσεις των γυναικών της βασιλικής οικογένειας, η Diana συχνά έβρισκε πάντα έναν έξυπνο τρόπο για να δημιουργήσει looks τα οποία ακόμα κι αν δεν ακολουθούσαν κατά γράμμα τους κανόνες του παλατιού, είχαν μια πρωτοποριακή διάθεση για τα δεδομένα της εποχής.

Πολλές, λοιπόν, γαλαζοαίματες πήραν παράδειγμα από την ίδια και άρχισαν να αντιμετωπίζουν τη μόδα με περισσότερη ελευθερία απ” ότι προηγουμένως. Αυτό άνοιξε τον δρόμο και για τις υπόλοιπες γενιές γυναικών, πράγμα που έχει ξεκάθαρο αντίκτυπο στο στιλ γυναικών, όπως της Meghan Markle ακόμα και της .

Διάβασε ακόμη:

Με τις δύο αυτές γυναίκες να έχουν για συντρόφους τους, τους γιους της Diana το να εμπνέονται από τις εμφανίσεις της είναι κάπως αναπόφευκτο. Έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνει αυτό, με πιο πρόσφατη την εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge.

 

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton αποτίει φόρο τιμής σε εμφάνιση της πεθεράς της, αυτή τη φορά το look της είχε άλλη «βαρύτητα». Για την, γιου του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, επέλεξε να φορέσει ένα πανέμορφο παστέλ Stella McCartney φόρεμα και μια custom made στέκα για τα μαλλιά της σχεδιάστριας Juliette Botterill. Η δούκισσα ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέρλες, γνωστές και ως «Collingwood Peal Earrings», οι οποίες κάποτε άνηκαν στην Πριγκίπισσα Diana. Η επιλογή των συγκεκριμένων κοσμημάτων είναι αυτή όμως που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 

Αν και η Kate έχει ξαναφορέσει κοσμήματα της Diana, τα εν λόγω σκουλαρίκια είχε συμπεριλάβει η τελευταία το 1984, στην εμφάνιση της στη βάφτιση που πρίγκιπα Harry. Φορώντας τώρα η Kate, τις πέρλες αυτές κάνει την πιο γλυκιά «δήλωση» στο στιλ της Πριγκίπισσας Diana.

Τις Collingwood πέρλες όμως, έχει ξαναφορέσει η Middleton. Την τελευταία φορά που εθεάθη με τα σκουλαρίκια αυτά ήταν τον Οκτώβριο του 2018 στο State Banquet event στο Buckingham Palace, ένα look το οποίο συνόδευσε με ένα ακόμη αξεσουάρ της Diana, τη φημισμένη “Lover’s Knot” τιάρα της αποθανούσας.

 

Αν και για τις βαφτίσεις των δικών της παιδιών, η Kate είχε επιλέξει πιο διακριτικές και ουδέτερες αποχρώσεις για τις εμφανίσεις της, για αυτή του Archie Harrison είπε να δοκιμάσει ένα πιο bold, για τα δεδομένα της, χρώμα. Όπως και να έχει το παστέλ ροζ φόρεμα της πήγαινε εξαιρετικά κάνοντας αυτό το look ένα από τα αγαπημένα μας της δούκισσας.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: