Το κίτρινο κοστούμι της Κοσιώνη και η κοινή επιλογή Στάη-Ζαχαρέα για το βράδυ τω εκλογών

Διάβασε ακόμη:

Για ένα κοστούμι θεωρούνταν ανδρικό ένδυμα, αλλά με τον καιρό τα πράγματα άλλαξαν κι ένα τέτοιο ρούχο αποτελεί must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι επίσης, ένα look που επιλέγουν συχνά οι Ελληνίδες παρουσιάστριες για τις εμφανίσεις τους στα δελτία ειδήσεων κι αυτό γιατί αποπνέει δυναμισμό αλλά και κομψότητα ταυτόχρονα.

Suit trend:

Παρ” όλα αυτά, αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση από τα looks της Σίας Κοσιώνη, της Έλλης Στάη και της Μάρας Ζαχαρέα ήταν οι αποχρώσεις που επέλεξαν για τα κοστούμια τους. Με ένα παστέλ κίτρινο κοστούμι η Σία και ολόλευκα looks η ;Έλλη Στάη και η Μάρα Ζαχαρέα.

Τα ολόλευκα looks της Έλλης Στάη και της Μάρας Ζαχαρέα

Ένα λευκό κοστούμι επέλεξαν οι παρουσιάστριες Έλλη Στάη και Μάρα Ζαχαρέα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί επέλεξαν το λευκό και υπάρχουν διάφορες ερμηνείες που μπορεί να δώσει κανείς στην επιλογή τους αυτή. Το λευκό στα προσδίδει κομψότητα. Μήπως ήταν μία αναφορά στο λευκό που αρκετοί έριξαν στην κάλπη; Μήπως απλά τοπ λευκό «έγραφε» ιδανικά στο φακό και αναδείκνυε τα χρώματά τους; Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το λευκό πάει πολύ στις δύο γυναίκες.

 Η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο του Star Channel

Το κίτρινο παστέλ της Σίας Κοσιώνη

Είναι πιθανό να μην επέλεξε τυχαία το χρώμα αυτό η Σία Κοσιώνη. Πέρα από το γεγονός ότι το παστέλ κίτρινο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το κίτρινο γενικά είναι ταυτισμένο με τον δυναμισμό. Η απόχρωση αυτή διεγείρει το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου που σχετίζεται με την την ομιλία, τη γραφή, την αντίληψη του λόγου και την . Το κίτρινο συχνά ταυτίζεται με την ελπίδα και τη χαρά και ίσως με την εμφάνισή της αυτή η Σία Κοσιώνη να ήθελε να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα εκλογικά αποτελέσματα με παρόμοιο τρόπο.

Κεντρική φωτογραφία: /www..com/opentvgr/

Moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: