Το «καρφί» της Νικολέττας Ράλλη για τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ φήμες θέλουν την όμορφη παρουσιάστρια είναι και πάλι ερωτευμένη και ένα νέο πρόσωπο έχει μπει στη ζωή της.

Δημοσιογράφος του Star αιφνιδίασε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο κι εκείνη απάντησε λιτά σε κάποιες από τις ερωτήσεις του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Πρέπει να φύγω να πάω να δώσω τα φώτα μου στους νέους της Θεσσαλονίκης. Κάνω ένα σεμινάριο τηλεπαρουσίασης. Τη Θεσσαλονίκη αγάπη μου δεν την κόβουμε για κανένα λόγο», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη.

Όσο για το αν έχει νέα σχέση είπε: «Δεν έχω δει τα δημοσιεύματα, δεν θα σου πω τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω», απάντησε η Νικολέττα Ράλλη και όταν ρωτήθηκε «Πώς είναι η ζωή σου χωρίς τον Γιώργο;», η απάντησή της ήταν κάπως απότομη: «Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνει εκεί που απαντάνε. Εγώ δεν απαντώ γι’ αυτά τα θέματα τώρα. Απαντάω στις χαρές».

Όσο για το αν θα την δούμε σύντομα στην τηλεόραση, η Νικολέττα Ράλλη είπε: «Έχω κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για να δούμε τι θα κάνουμε, εκεί ανήκω αυτή τη στιγμή, εκεί είναι το συμβόλαιό μου. Άμα δεν εξελιχθεί κάτι, με πάρα πολύ αγάπη όπως ξεκίνησε αυτή η σχέση, θα μπει για λίγο στον πάγο. Έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι».

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: