Το "κάνω-διακοπές-σε-ελληνικό-νησί" look της Olivia Palermo, η οποία βρίσκεται στη Σκιάθο

Διάβασε ακόμη:

Ίσως την ίδια σαν προσωπικότητα να μην την «πάμε» το ίδιο -δεν είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει την προσωπικότητά της, οπότε είναι δύσκολο να ταυτιστούμε μαζί της-, παρ” όλα αυτά μέσα από τις εμφανίσεις της μας έχει «μιλήσει», με αποτέλεσμα τελικά να ερωτευτούμε ό,τι καινούργιο φοράει. Κάπως έτσι ερωτευτήκαμε και το Le Sirenuse Positano σύνολό της με το οποίο κυκλοφορεί στους δρόμους της Σκιάθου.

Δες ακόμη:

Οι διεθνείς αφίξεις στα νησιά της χώρας μας συνεχίζονται με τη fashionista να έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή ως προς την περίοδο που επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα (τώρα, βλέπεις, έχει λιγότερο κόσμο). Άλλη μια καλή επιλογή είναι το εμπνευσμένο από τα ελληνικά νησιά σύνολο της, το οποίο φόρεσε στην Σκιάθο, ενώ έκανε βόλτα στο νησί με τον σκύλο της.

 

Το two-piece σύνολό της αποτελείτο από ένα crop top με μακριά μανίκια και μια μάξι φούστα. Το ενδιαφέρον pattern του look μας θύμισε κάτι από τις αναπαραστάσεις που βλέπουμε σε αρχαιοελληνικά βάζα, ενώ οι λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις του ρούχου της είναι σαν μια ωδή στα γαλανόλευκα χρώματα των ελληνικών μας νησιών.

 

Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κ και ροζ παστέλ γυαλιά ηλίου του οίκου Westward Leaning.

Το stylish και άκρως καλοκαιρινό σύνολο της Olivia Palermo βρήκαμε στο matchesfashion.com και αν και το pattern δεν είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της fashionista, είναι εξίσου κομψό και κατάλληλο για το ατελείωτο καλοκαίρι που διανύουμε.

Βαμβακερό crop τοπ με ψυχεδελικό pattern, Le Sirenuse, Positano

Βαμβακερή μάξι φούστα με ψυχεδελικό pattern, Le Sirenuse, Positano

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: