Το καλοκαιρινό πανωφόρι της Dua Lipa θα σου χρησιμεύσει και το φθινόπωρο

Το καλοκαιρινό πανωφόρι της Dua Lipa θα σου χρησιμεύσει και το φθινόπωρο

Και θα σου χαρίσει τα πιο κομψά ανδρόγυνα looks!

Είναι ένα κορίτσι που δε φοβάται τους στυλιστικούς πειραματισμούς, αγαπά το power dressing, αλλά επιδιώκει μέσα από το ντύσιμό της σχεδόν πάντα να αναδείξει και τη sexy πλευρά της. Ανάμεσα σε crop tops, athleisure looks, στενά φορέματα και denim pants η Dua Lipa στοχεύει να «χτίσει» μια δυναμική παρουσία από την οποία, όμως, δε θα εκλείπει το στυλ.

Και ακριβώς αυτό έκανε με το πιο πρόσφατο look που επέλεξε να φορέσει δίνοντάς μας παράλληλα όλο το #fashioninspo για το φθινοπωρινό μας ντύσιμο. Η Dua Lipa πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα πολύ κομψό ανδρόγυνο look, το οποίο αποτελείτο από denim shorts, Polo T-shirt και ένα ultra fashionable λινό blazer σε lime απόχρωση.

Το key piece σε αυτό το σύνολο είναι το σακάκι της, -θα το δεις στην παρακάτω gallery- το οποίο μπορεί να είναι από ένα άκρως καλοκαιρινό ύφασμα (aka λινό), όμως άνετα μπορεί να στηρίξει τα φθινοπωρινά looks σου χαρίζοντάς σου υπέροχους, δυναμικούς συνδυασμούς και κρατώντας σε ζεστή τις πολύ πρωινές ή πολύ βραδινές ώρες, που θα έχει μια γλυκιά δροσούλα.

Αν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις ένα ultra fresh, πρωινό σύνολο για το γραφείο ή για τον καφέ σου δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το λινό blazer σου με denim παντελόνι και sneakers. Αν, από την άλλη, θέλεις να το επιλέξεις για μια βραδινή έξοδο, φόρεσέ το ως κοστούμι με αντίστοιχο tailored παντελόνι και mules και δώσε μια sexy πινελιά επιλέγοντας… να μη φορέσεις top από μέσα και απλώς να κουμπώσεις τα κουμπιά του blazer σου.

Διάβασε ακόμα: Με ένα νέο εγχείρημα ο Jacquemus θέλει να μας βάλει στο δικό του σύμπαν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: