Το Καλοκαίρι τελείωσε μαζί και ο έρωτας… Tips επιβίωσης για singles

Οι ξέγνοιαστες στιγμές των διακοπών είναι πλέον παρελθόν… Το ίδιο και το αγόρι που απολαμβάνατε αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα, δίνοντας υποσχέσεις αγάπης που δεν μπορέσατε να κρατήσετε… Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι και να μελαγχολείς. Μπορείς να περάσεις και μόνη σου καλά τα κρύα βράδια που έρχονται. Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις τις φθινοπωρινές μέρες λίγο πιο όμορφες!

Δοκίμασε κάτι νέο κάθε μέρα!

Κάνε λίγο πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου! Δημιούργησε μία λίστα με όλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις και βρες χρόνο για να πραγματοποιήσεις μικρές ή μεγαλύτερες επιθυμίες σου. Δοκίμασε να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι, κάνε aerial yoga, ξεκίνα μαθήματα φωτογραφίας, φτιάξε DIY κατασκευές, πήγαινε για spa… και γενικώς βάλε στη ζωή σου τις δραστηριότητες που σε κάνουν να αισθάνεσαι χαρούμενη και σε «γεμίζουν».

Βγες έξω μόνη σου

Παράλληλα, βγες από το comfort zone σου και δοκίμασε να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου! Πήγαινε σινεμά ή δοκίμασε να δειπνήσεις μόνη σου σε ένα καλό εστιατόριο. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως άβολο αρχικά, αλλά θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και θα καταλάβεις τα «θέλω» σου. Άλλωστε, αν πρώτα εσύ μάθεις να τον αποδέχεσαι και να τον αγαπάς όπως ακριβώς είναι, το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι!

Γνώρισε κόσμο

Σταμάτα να είσαι το συνεσταλμένο κορίτσι που ντρέπεται να πιάσει κουβέντα στο μπαρ! Το να μιλήσεις σε κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ψάχνεις για έναν νέο σύντροφο. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο κοινωνική και να γνωρίσεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές στη ζωή σου. Νιώσε άνετα και γίνε λίγο πιο ανοιχτή. Έτσι, θα διευρύνεις τον κύκλο σου και θα κάνεις νέες φιλίες.

Απόλαυσε την ελευθερία σου!

Δες τη θετική πλευρά του να είσαι single. Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν και δεν έχεις κανέναν περιορισμό! Αξιοποίησε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και πλαισίωσε τον εαυτό σου με αγαπημένα σου πρόσωπα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Πες «ναι» σε όλα σε κάνουν να χαμογελάς, και μην ενδιαφέρεσαι για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος. Μάθε να λες «όχι» σε τοξικούς ανθρώπους, δυσλειτουργικές συνεργασίες και οτιδήποτε άλλο σε καταπιέζει ή απλώς… δεν σε συναρπάζει! Ξεκίνα με αισιοδοξία τη νέα σεζόν και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν…

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: