Το καυτό φιλί με γυναίκα στο Instagram της κόστισε τη δουλειά της (φωτό)

Μια στιγμή ανεμελιάς και απροσeξίας καλείται τώρα να πληρώσει η 26χρονη Samantha Chirichella, που είχε ποστάρει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, η οποία την εμφανίζει σε καυτό στιγμιότυπο με μια φίλη της.

Η φωτογραφία που ανέβασε, ενόχλησε το υποψήφιο αφεντικό της αφού την απέρριψε. Η εν λόγω φωτογραφία είχε δημοσιευθεί στο Instagram πριν από 3 χρόνια και τη δείχνει να φιλά το γuμνό στήθος της φίλης της.

Η Samantha, που ζει στο Long Island, ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μια δουλειά στην εταιρία Con Edison, που θα της απέφερε εισόδημα 70.000 δολαρίων, όλα αυτά μέχρι το αφεντικό της να ανακαλύψει τη φωτογραφία.

Την επόμενη, κιόλας ημέρα ενημερώθηκε για την έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η εταιρία για εκείνη, όπως και τα ευρήματά της.

Η 26χρονη ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας καθώς υποστηρίζει πως η επίμαχη φωτογραφία της είναι τέχνη και δεν έχει καμία σχέση με πορνογραφία.

 

Για την ακρίβεια, η φωτογραφία έχει προβληθεί σε έκθεση της φίλης της Samantha, ως μέρος του καλλιτεχνικού της έργου.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της, Arthur Schwartz, υποστήριξε πως «Το έργο δεν είναι πιο προκλητικό από αυτά του Νταβίντσι ή του Μιχαήλ Άγγελου και φυσικά είναι πολύ πιο σεμνό από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Sports Illustrated».

Παράλληλα, η μηνυτήρια αγωγή αναφέρει πως ο πραγματικός λόγος που η εταιρία απέσυρε την προσφορά της ήταν λόγο του σeξουαλικού της προσανατολισμό, μιας και η ίδια είχε παραδεχθεί στα σχόλια πως είναι λεσβία.

 

Από την πλευρά της, η εταιρία δηλώνει πως διερευνά το περιστατικό, καθώς δεν επιθυμεί να βρεθεί στο στόχαστρο των οργανώσεων για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

(ΠΗΓΗ: Theladbible)

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: