Το ημερολόγιο της slang: 4 fashion συνήθειες που δείχνουν ότι είσαι «cheugy»

Αν διαβάζεις τη λέξη και νομίζεις ότι είναι ακαταλαβίστικα, μη φοβάσαι, δεν είσαι η μόνη!

Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σου με τους ιντερνετικούς όρους της νεολαίας που εμφανίζονται διαρκώς. Η συχνότητά τους είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά κάποιες φορές νομίζεις ότι δεν τα προλαβαίνεις. Ακόμα κι αν σου αρέσει να ασχολείσαι με αυτά ή αν αποτελούν μέρος της δουλειάς σου.

Μη νομίζεις, όμως, ότι οι πιο cool όροι χρησιμοποιούνται μόνο από παιδιά μικρής ηλικίας, τους σημερινούς teenagers. Αν έχεις αμφιβολία για αυτό, υπάρχει μία ιστορία που μάλλον θα σε εκπλήξει.

Πώς δημιουργήθηκε το cheugy

Κάποια στιγμή μέσα στο 2013, η Gaby Rasson, μία μαθήτρια στο Beverly Hills High School αποφάσισε να επιδοθεί σε πειραματισμούς γλωσσοπλασίας. Καθώς μιλούσε άλλη μία μέρα με την παρέα της, λοιπόν, προσέθεσε μία νέα λέξη στο λεξικό των τότε teens, το «cheugy» (σ.σ. Προφέρεται chew-gee).

Ντύσιμο για πάρτυ: 10 σύνολα για chic και σeξι εξόδους όλο το ΣΚ
@webkinzwhore143

Expand ? your ? vocabulary ? to ? include ? made ? up ? words ?#greenscreen #cheugy #cheug

♬ original sound – Hal

8 χρόνια μετά τον απρόσμενο εμπλουτισμό της Αγγλικής και διαδικτυακής γλώσσας, ένα άλλο κορίτσι, η διάσημη TikToker, Hallie Cain, επανέφερε τον όρο / slang στη μόδα μέσα από ένα βίντεό της.

 
Τα skorts (skirts + shorts) είναι δημοφιλή στο TikTok και υπάρχει λόγος

Τι είναι το cheugy

Καλά όλα αυτά, η λέξη είναι trending, αλλά η απορία σου παραμένει. Τι είναι cheugy και πώς ξέρεις ότι το είσαι κι εσύ;

Το cheugy είναι ουσιαστικά μία ολόκληρη φιλοσοφία που περιλαμβάνει την επιλογή outdated ασχολιών ή ρούχων στην καθημερινότητά σου.

Σε αυτήν θεωρείται ότι ανήκεις αν, για παράδειγμα, έχεις φύγει από την εφηβεία σου αλλά βλέπεις ταινίες της Disney σαν να ήσουν μικρό παιδί -check-. Αν χρησιμοποιείς για τη διακόσμηση του σπιτιού σου μότο σε ξύλινη βάση -check-. Αν βλέπεις και ξαναβλέπεις non-stop Φιλαράκια -double check-.

Το ημερολόγιο της slang: 4 fashion συνήθειες που δείχνουν ότι είσαι «cheugy»

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν μερικές καθαρά fashion συνήθειες που φαίνεται ότι δείχνουν ότι είσαι cheugy. 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: