To iconic Puma Suede έχει επέτειο και ντύνεται με το logo της MCM

Κλείνοντας όμως μισό αιώνα παρουσίας, τα Suede sneakers της Puma ντύνονται με τον Visetos καμβά της MCM, με το χαρακτηριστικό λογότυπο του brand που παρουσιάστηκε το 1976 κι είναι πια σύμβολο μόδας και δημιουργικότητας.

Η πολυτέλεια της MCM με την διαχρονικότητα του Suede ενώνοντας και το αποτέλεσμα είναι μία συλλεκτική έκδοση υποδημάτων, τα sneakers Puma x MCM. Ένας φόρος τιμής στην hip hop κουλτούρα, που τα brands άρχισαν να την εκφράζουν μέσα από  fashion items και να τη συνδέουν πλέον με την αστική προσέγγιση της σύγχρονης αισθητικής.

Το Puma x MCM sneaker, φτιάχνεται στην Ιταλία και προφανώς διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές του πρωτότυπου. Η έμφαση για την διαφοροποίηση δίνεται στις λεπτομέρειες και στις υφές, ενώ ο κομψός, ανθεκτικός καμβάς της MCM επανασχεδιάζεται για να ταιριάξει απόλυτα με το iconic sneaker και να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Η λαμπερή γυαλιστερή πλάκα που θα δεις στη γλώσσα κάθε παπουτσιού επισφραγίζει την συνεργασία, αφού εκτός από το λογότυπο της MCM, αναγράφει κι ένα σειριακό αριθμό που ενισχύει την αποκλειστικότητα των sneakers που προκύπτουν από την νέα συνεργασία.

 

Δύο brands- μύθοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και προφανώς το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό κι εντυπωσιακό. Το κλασσικό ενώνεται με το διαχρονικό, η πολυτέλεια γίνεται ένα με την άνεση και όλα αυτά εκφράζονται με την νέα iconic συλλογή Puma x MCM Suede sneakers.

Η γυναικεία και ανδρική συλλογή υποδημάτων των επετειακών Puma x MCM Suede sneakers διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Καλογήρου και στο

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: