Το GoodyearVector 4SeasonsSUVGen-2 κερδίζει την δοκιμή ελαστικών από το περιοδικό AutoBildallrad

Το νέο ελαστικό της Goodyear για όλεςτις εποχές, ειδικά σχεδιασμένο για SUVs, ξεπέρασε τον ανταγωνισμό στο πιο πρόσφατο τεστ ελαστικών του γερμανικού περιοδικού.

Σε μια δοκιμή εναντίον των ανταγωνιστών του, το Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2 απέσπασε την καλύτερη βαθμολογία από το Auto Bildallrad για τις υποδειγματικές δυνατότητες οδήγησης σε χιονισμένο και βρεγμένο οδόστρωμα, για την ασφαλή απόδοση σε συνθήκες υδρολίσθησηςκαι για της χαμηλές εκπομπές θορύβου από τα ελαστικά.

Στην κατηγορία «χειρισμός στο χιόνι», το Vector 4Seasons SUV Gen-2 της Goodyear ξεπέρασε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και βρέθηκε πολύ κοντά στην απόδοση ενός παραδοσιακού χειμερινού ελαστικού. Όταν δοκιμάστηκε στις συνθήκες υδρολίσθησης, η Goodyear κατέκτησε την κορυφή, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά χειμερινά και θερινά ελαστικά.

«Στην Goodyear, καταλαβαίνουμε ότι η ασφάλεια σε όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες είναι η πιο σημαντική ανησυχία για τους καταναλωτές», δήλωσε ο MikeRytokoski, ChiefMarketingOfficer της Goodyear Ευρώπης. «Γι’αυτόσυνειδητά αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα καλά ισορροπημένο ελαστικό που προσφέρει κορυφαία απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Goodyear έχει επιτύχει περισσότερες δοκιμαστικές νίκες από οποιαδήποτε άλλη μάρκα που δοκιμάστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια».

Το GoodyearVector 4SeasonsSUVGen-2 κερδίζει την δοκιμή ελαστικών από το περιοδικό AutoBildallrad

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: