Το γαλάζιο Zara φορεματάκι των 40 ευρώ που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον στη βόλτα της στην εξοχή [Εικόνες]

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει ένα αξιοζήλευτο στυλ και λατρεύει τα προσιτά ρούχα, δείχνονται ίσως πως θέλει να είναι πιο κοντά στον κόσμο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κέιτ Μίντλετον πέρασε μια μέρα έξω με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, παρακολουθώντας τα δοκιμαστικά του Houghton Horse στο Νόρφολκ. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο και θεωρείται μια «ιδανική μέρα για όλη την οικογένεια», οπότε ήταν λογικό η δούκισσα του Κέμπριτζ να πάει με τα παιδιά της.

Για τη συγκεκριμένη της έξοδο, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε το τέλειο ένδυμα, ένα μπλε φλοράλ φόρεμα από τα Zara. Το φόρεμα κοστίζει 39,95 ευρώ κι αν θέλετε να το αποκτήσετε κι εσείς μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα καθώς η δημοτικότητά του αυξήθηκε χάρη στη δούκισσα. Η Daily Mail δημοσίευσε και φωτογραφίες της Κέιτ με το συγκεκριμένο φόρεμα ενώ σε άλλες φαίνονται ο πρίγκιπας Τζορτζ και η Σάρλοτ να διασκεδάζουν.

Τα δύο αδέρφια, επίσης, εντυπωσίασαν με τα ρούχα τους και τα ταιριαστά παπούτσια τους. Τα αδέρφια φορούσαν παπούτσι Hampton Classic σε διαφορετικά χρώματα – ο Τζορτζ σε μπλε ναυτικό και η Σάρλοτ σε ροζ απόχρωση. Τα παπούτσια τους είναι εξίσου οικονομικά και πωλούνται έναντι 35 λιρών.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ πρόσφατα είχε δώσει στη δημοσιότητα μια επιστολή που ανέφερε τι αγαπάει περισσότερο για τα παιδιά της. Όπως αποκάλυψε: «Το να περνάει κανείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά είναι τόσο σημαντική πτυχή της οικογενειακής ζωής και για μένα, ως μητέρα, είναι οι απλές οικογενειακές στιγμές όπως το να παίζουμε μαζί στην ύπαιθρο είναι κάτι που αγαπώ πολύ».

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: