To φθινοπωρινό outfit που κολακεύει κάθε σωματότυπο

Υπάρχει ένα outfit το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο. Πρόκειται για το συνδυασμό της midi με ένα πουλόβερ και μπότες ή μποτάκια.

Οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου δεν είναι λίγες, αφού οι midi φούστες είναι διαθέσιμες σε ένα σωρό διαφορετικές εκδοχές. Με πιέτες, σε Α-γραμμή, pencil ή με flares για να βρεις τη σωστή για σένα. Όσο για το πουλόβερ, φέτος θα το δεις σε πολλές εκδοχές και κάποιο θα είναι κατάλληλο για σένα. Φυσικά, τα παπούτσια παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πώς θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο outfit. Ας μιλήσουμε όμως με παραδείγματα.

Οι φούστες που είναι στενές στους γοφούς και ανοίγουν προς τα κάτω είναι πάντα κολακευτικές για τη γυναικεία σιλουέτα και δίνουν μία αίσθηση θηλυκότητας.

Αν το δυνατό σου σημείο είναι τα αδύνατα πόδια, τότε μια φούστα σε ίσια γραμμή μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties είναι η ιδανική επιλογή. Το πουλόβερ από πάνω μπορεί να είναι oversized ή πιο στενό.

Η pleated φούστα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αρκεί να ξέρεις να τη συνδυάσεις σωστά. Συνήθως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι η πιο safe επιλογή και καλύτερα η φούστα να είναι ψηλόμεση έτσι ώστε να τονίζει τη μέση σου και τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα. Αν θες να τη φορέσεις με πουλόβερ είμαι μαζί σου, αρκεί να βάλεις τη μισή ή όλη από μέσα.

Αν έχεις αδύνατα πόδια, τότε μία τέτοια midi φούστα είναι ιδανική. Μπορείς να τη φορέσεις με ένα λεπτό, μάλλινο πουλόβερ για πιο κομψό αποτέλεσμα, το οποίο καλύτερα να βάλεις από μέσα αν δεν είσαι πολύ ψηλή. Εναλλακτικά, δοκίμασε ένα oversized πουλόβερ που πρέπει να ξέρεις ότι θα προσθέσει όγκο στο συνολικό look, γι” αυτό αν δεν τον χρειάζεσαι καλύτερα να το αποφύγεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: