Το φρούτο που δίνει το δροσιστικό χρώμα του στο σπίτι σας

Το σπίτι μας λένε αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητά μας, γι αυτόν ακριβώς το λόγο ο τρόπος που θα το διαμορφώσουμε, τα διακοσμητικά που θα επιλέξουμε, τα χρώματα που θα προτιμήσουμε κατά κάποιο τρόπο αποτελούν επέκταση του εαυτού μας.

Όσοι, λοιπόν, θέλετε να είστε πάντα αναζωογονημένοι και φρέσκοι, τότε σίγουρα κάτι τέτοιο θα αναζητάτε και για την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, η οποία κατ’ επέκταση επιδρά στην διάθεσή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Για να το επιτύχετε αυτό δεν έχετε παρά να συμπεριλάβετε στο χώρο σας ένα χρώμα άκρως καλοκαρινό, φρουτένιο και δροσιστικό το οποίο κάθε φορά που θα το αντικρίζετε θα σας φτιάχνει την διάθεση.

Αυτό δεν είναι άλλο από το cantaloupe, ένα γλυκό και παλ πορτοκαλί, που οφείλει τόσο την απόχρωση, όσο και την ονομασία του στο γλυκό και αρωματικό πεπόνι κανταλούπε, με την δελεαστική γεύση και το υπέροχο, ήρεμο χρώμα.

Το χρώμα που υπόσχεται γαλήνη και ηρεμία στο χώρο, θετική ενέργεια και αισιοδοξία μπορεί να επιλεγεί τόσο για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, όσο για το μπάνιο, την κουζίνα ή την βεράντα.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την διακόσμηση του χώρου σας επιλέγοντάς το για να βάψετε κάποιον από τους τοίχους του σπιτιού σας, ή μπορείτε να το επιλέξετε σε έπιπλα, μαξιλάρια, ριχτάρια και καλύμματα ή διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: