Το φόρεμα της Jessica Alba είναι Ελληνίδας σχεδιάστριας κι αυτά τα 7 θα σε κάνουν να λατρέψεις το πουά ξανά

Διάβασε ακόμη:

Με vibes «το κορίτσι της διπλανής πόρτας», η Alba είναι προσιτή, το ίδιο και το στιλ της. Και εξηγώ: δεν είναι από τις γυναίκες που θα φορέσουν το πιο περίεργο ρούχο ή την πιο trending τάσης της μέρας. Ενδίδει περισσότερο στα διαχρονικά «κλισέ» της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα οποία υποστηρίζει απόλυτα γιατί απλά την εκφράζουν. Είχε πάντα αυτή την αντιμετώπιση απέναντι στη μόδα και νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που το στιλ της, από το ξεκίνημα της καριέρας της, ήταν άξιο προσοχής.

Δες ακόμη:

Μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση έκανε και πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Amazon, παρουσιάζοντας τα καλλυντικά προϊόντα του all natural brand της, Honest Beauty. Τι φόρεσε που μας έκανε τόσο εντύπωση; Ένα «απλό» πουά φόρεμα.

 

Φυσικά, δεν ήταν ένα όποιο-κι-όποιο πουά φόρεμα. Το ρούχο είναι συγκεκριμένα της ταλαντούχας Caroline Constas της οποίας τα ρούχα πωλούνται σε όλα τα luxurious e-shops, τύπου Net-a-Porter. Με off-the-shoulder κόψιμο, το ασπρόμαυρο pattern πουά διαφοροποιούνταν στο μέγεθος, έχοντας άλλοτε πιο μεγάλα και άλλοτε πιο μικρά στοιχειά του μοτίβου αυτού στην επιφάνειά του.

Το άκρως καλοκαιρινό look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια, ασημένιους κρίκους, μαύρη δερμάτινη τσάντα και oversized γυαλιά ηλίου.

Το look μας έκανε να θέλουμε να ζήσουμε το δικό μας “polka dot fantasy” και ήταν ο λόγος που αναζητήσαμε στην αγορά τα παρακάτω 7 πουά φορέματα, συμπεριλαμβανομένου και ένα της Ελληνίδας Caroline Constas, παρόμοιο με αυτό που φόρεσε η Jessica Alba.

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: