To fashion trick που κάνει η Meghan Markle με τα αξεσουάρ της είναι απλά μεγαλοφυές

Η Meghan Markle σε έναν μήνα περίπου στέφεται και επισήμως Δούκισσα του Sussex αφού παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Πρίγκιπα Harry και γίνεται το νέο (και πιο αγαπημένο μας) μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας. Μέχρι εδώ όλα καλά. Και για την τελετή έχουμε γράψει, και για το νυφικό της έχουμε μιλήσει, και με το δαχτυλίδι αρραβώνων της έχουμε ασχοληθεί.
To fashion trick που κάνει η Meghan Markle με τα αξεσουάρ της είναι απλά μεγαλοφυές
Η Meghan όμως είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα –στυλιστικά- προσωπικότητα και σε ό,τι δεν αφορά τον επικείμενο γάμο της και παρατηρώντας την μαθαίνουμε πολλά και ενδιαφέροντα fashion tricks τα οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε και εμείς στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Ένα από αυτά αφορά τον τρόπο που φοράει τα δαχτυλίδια της. Και δεν αναφερόμαστε σε αυτό με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Πρίγκιπας Harry. Αυτό το φοράει μόνο του στο αριστερό της χέρι. Στο δεξί όμως κάνει ένα, πολύ κομψό και boho ταυτόχρονα, layering δαχτυλιδιών βάζοντας πέντε πολύ λεπτά κοσμήματα μαζί. Μία «βέρα» στον αντίχειρα, μία στον δείκτη, ένα πολύ μικρό «μονόπετρο» στον παράμεσο και δύο δαχτυλίδια μαζί στον μέσο.

Αυτό το ελαφρώς επαναστατικό mix&match που έχει κάνει η μέλλουσα Δούκισσα είναι ό,τι πιο φρέσκο θα δούμε στα jewelry trends του καλοκαιριού και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να φοράμε αυθεντικά χρυσά κομμάτια μαζί με δημιουργίες από τον τομέα αξεσουάρ των economy brands χωρίς να καταλαβαίνει κανείς την πραγματική τους αξία. Επίσης μπορούμε να τα φοράμε όλη την ημέρα όσο casual street ή βραδινό και αν είναι το look μας. Αν δεν είναι αυτό απελευθερωτικό τότε τι είναι;
To fashion trick που κάνει η Meghan Markle με τα αξεσουάρ της είναι απλά μεγαλοφυές

 Γιατί η Kate Middleton δεν βγάζει ποτέ από πάνω της το παλτό της σε δημόσιο χώρο;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: