Το fashion staple που αγαπά η Δανάη Παππά και αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Το fashion staple που αγαπά η Δανάη Παππά και αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Η Δανάη Παππά βρήκε το πιο βολικό item της άνοιξης.

Η Δανάη Παππά έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας μέσα από την μεγάλη επιτυχία της σεζόν, την καθημερινή σειρά του Alpha «Σασμός», όπου με τον ρόλο της Θεοδώρας έχει γίνει η αγαπημένη του ελληνικού κοινού. 

Εκτός, όμως, από την αγάπη της για την υποκριτική, φαίνεται πως αγαπά πολύ και την μόδα, αφού η ίδια επιλέγει πάντα τα πιο stylish σύνολα, με μερικές χιλιάδες ακολούθους να παρακολουθούν τα βήματα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δανάη είναι οπαδός του casual chic, με απλές, minimal επιλογές, όπως ταιριάζουν σε ένα τόσο νέο και όμορφο κορίτσι, που δεν χρειάζεται να φορέσει το οτιδήποτε περιττό.

Η γκαρνταρόμπα της διαθέτει κυρίως simple και comfort γραμμές, ανάλαφρα σχέδια, κλασικά χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι και όλη την παλέτα των neutrals. Αυτά σε ότι αφορά κυρίως τις καθημερινές της εμφανίσεις, γιατί στις βραδινές εξόδους της και τα διάφορα events, η Δανάη επιλέγει πιο ιδιαίτερα pieces, τα οποία αναδεινύουν την σιλουέτα και την θηλυκότητα.

Το κλασικό σακάκι της Δανάης Παππά που δεν πρέπει να λείπει από τα ανοιξιάτικα σύνολα σου.

Θα μας έχεις σίγουρα ακούσει να σου μιλάμε για την διαχρονικότητα και την κλασική ποιότητα που έχουν κάποια items στην ντουλάπα σου. Και θα στο ξαναπούμε. Εκτός, από τα κατά καιρούς trends, τα οποία και εμείς αγαπάμε και είναι στην πραγματικότητα η ίδια η χαρά της μόδας, υπάρχουν και κάποια κομμάτια που πρέπει να βρίσκονται σε κάθε ντουλάπα. Τα λεγόμενα staples είναι ο καθαρός καμβάς πάνω στον οποίο θα μπορέσεις να χτίσεις το οποιοδήποτε edgy σύνολο, είναι εκείνο τα αγαπημένο cardigan που μπαίνει πάνω από όλα, τα λευκό σου πουκάμισο που θα σε σώσει on a bad mood day.

Η Δανάη Παππά φαίνεται πως κινείται στα σωστά fashion μονοπάτια, έχοντας υιοθετήσει κάποια από τα πιο κλασικά κομμάτια για τα καθημερινά της (και όχι μόνο) σύνολα. Ένα από τα essentials που έχει στην ανοιξιάτικη ντουλάπα της είναι το beige σακάκι. Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε ένα loose σακάκι με χαλαρούς ώμους, ανάλαφρο ύφασμα, άνετες τσέπες και μεγάλα κουμπιά, το οποίο μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα, δίνοντας μια chic πινελιά.

Η ίδια η Δανάη το έχει κάνει το νέο αγαπημένο της passe partout, φορώντας το με ένα απλό λευκό  πουκάμισο τις ηλιόλουστες μέρες με υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και πάνω από ένα versatile μαύρο turtleneck, όταν ο καιρός μας δείχνει την άσχημη πλευρά του. Αυτό αποδεικνύει ακριβώς και την ευκολία με την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο σακάκι, σε neutral χρώματα και απλό design. Θα βρεις σίγουρα ένα αντίστοιχο, οικονομικό σχέδιο στην αγορά!

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish τζιν jackets αν θες να βγεις τώρα για shopping

It’s official: Οι platformed σαγιονάρες επέστρεψαν και η Kendall Jenner φοράει ήδη την τάση

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: