«Το φάντασμα της κάθεται στο κρεβάτι μου» ισχυρίζεται ο πατέρας της Amy Winehouse

Ο θάνατός της σε ηλικία μόλις 27 ετών συντάραξε την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Σήμερα, έξι και πλέον χρόνια από την ημέρα που η Amy Winehouse έφυγε τόσο τραγικά από τη ζωή, ο πατέρας της Μιτς, ισχυρίστηκε ότι η παρουσία της κόρης του είναι ιδιαίτερα… έντονη στην καθημερινότητά του, καθώς το φάντασμά της επισκέπτεται συχνά το σπίτι του στο Κεντ.

Ο Μιτς Γουαϊνχάουζ μίλησε στη βρετανική Sun για το πνεύμα της Amy που έρχεται στο σπίτι του και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού του. Όπως εξήγησε, νιώθει καλά γνωρίζοντας ότι η κόρη του είναι ακόμη μαζί του.

«Έπειτα από τρία χρόνια σκεφτόμουν ότι μπορεί μια μέρα να επιστρέψει με κάποια μορφή και το έκανε. Όχι σωματικά, αλλά πνευματικά. Συμβαίνουν περίεργα πράγματα Το φάντασμά της της έρχεται και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού μου. Απλώς κάθεται εκεί και κοιτάζει με το όμορφο πρόσωπό της, με κοιτάζει. Και της λέω: «Είσαι εντάξει;» γιατί νιώθω νευρικά με εκείνη μαζί μου. Όμως ανακουφίζομαι γνωρίζοντας ότι είναι εκεί, γύρω μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας

Ο Μιτς ακόμη πιστεύει ότι η Amy τον είχε επισκεφθεί με τη μορφή ενός κοτσυφιού σαν αυτό που είχε τατουάζ στο χέρι της. Διηγήθηκε ότι ότι μία εβδομάδα μετά το θάνατο της Amy βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, όταν ένα κοτσύφι έπεσε πάνω στο τζάμι κάνοντας θόρυβο.

Στη συνέχεια, όταν πήγε να το πάρει και να το τοποθετήσει επάνω σε ένα κλαδί, είπε πως αυτό πέταξε πάλι προς αυτόν και κάθισε στο πόδι του. «Τότε το πήραμε πάλι πίσω και ήρθε και κάθισε ανάμεσά μας και τραγούδησε… υπάρχουν τόσα πράγματα που μου συμβαίνουν και δεν μπορώ να εξηγήσω» πρόσθεσε.

Το φαινόμενο «Amy Winehouse»

Η Amy Winehouse εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το άλμπουμ «Frank» το 2003, ωστόσο ο δεύτερος δίσκος της, το «Back to Black» το 2006, εκτόξευσε την συνεσταλμένη τραγουδίστρια σε ένα διεθνές μουσικό φαινόμενο και ένα χρόνο μετά κέρδισε πέντε Grammy.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να νικήσει τους δαίμονές της και η εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά της έκοψαν το νήμα της ζωής στις 23 Ιουλίου 2011.

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κάμντεν, στην «καταραμένη» ηλικία των 27 ετών… όπως ο Τζίμ Μόρισον, ο Μπράιαν Τζόουνς, ο Κερτ Κομπέιν, ο Τζίμι Χέντριξ και η Τζάνις Τζόπλιν.

Πηγή: protothema.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: