Το επόμενο ζευγάρι πέδιλα που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου και θα το βρεις στα Zara

Μέχρι τώρα, σε αυτή την κατηγορία και όσον αφορά στα παπούτσια, είχες τα naked heels. Εκείνα τα διάφανα με διάφορα ύψη στο τακούνι που φορούσες από το πρωί ως το βράδυ και ως δια μαγείας ταίριαζαν με τα περισσότερα από τα looks σου. Τη θέση τους αυτή την άνοιξη, φαίνεται ότι θα δώσουν στα floss heels, των οποίων οι εμφανίσεις έχουν ήδη αρχίσει να πληθαίνουν στο Insta-feed των influencers.

Πιθανότατα τα έχεις προσέξει και μάλλον κάτι από το παρελθόν σου θυμίζουν κι αυτά και δεν έχεις καθόλου άδικο. Έχουν μία retro επιρροή, χωρίς όμως να δείχνουν αναχρονιστικά. Αντίθετα, πρόκειται για ένα ζευγάρι πέδιλα που κολακεύουν τα πόδια, είναι διακριτικά και έχουν την ικανότητα να συμπληρώνουν κάθε outfit, ολοκληρώνοντάς το κομψά κι όχι αλλάζοντας το ύφος που θες εσύ να του δώσεις. 

Μπορείς να τα βρεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ωστόσο το μαύρο και το nude παραμένουν τα πιο εύκολα στο να τα συνδυάσεις.

Φυσικά ποτέ δεν λέμε όχι στο χρώμα και ειδικά σε ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια που απλά συμπληρώνει το outfit, χωρίς να του δίνει άλλο ύφος.

Άρχισε να το φοράς από τώρα, αν ο καιρός το επιτρέπει…

… αλλά κι αν όχι, μπορείς να το συνδυάσεις με το καλσόν σου.

Αυτό είναι το ζευγάρι από τα Zara με το οποίο μπορείς να κάνεις την αρχή και να αποκτήσεις ένα ζευγάρι floss heels στην ντουλάπα σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleinscandinavia

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: