Το επόμενο πρωί μετά το one night stand. Τα 2 tips που χρειάζεσαι

Μι&; χ&;ρά μέχρι εδώ. Ζούμε, άλλωστε, σε μι&; εποχή όπου το ν&; κάνεις one night stand με κάποιον -τυχ&;ί&;- είτε ν&; το κάνεις άμεσ&; με το επίδοξο τ&;ίρι σου δεν είν&;ι τ&;μπού (ή τουλάχιστον έτσι θέλω ν&; πιστεύω). Οπότε μη φρικάρεις κ&;ι μη σε πιάνει τρέλ&;, άσε τ&; εκ&;τομμύρι&; σενάρι&; στην άκρη κ&;ι άκου τί έχει ν&; σου πει ο διάσημος dating coach, Matthew Hussey.

Μη σε πιάσει υστερία το επόμενο πρωί

Ξυπνάς σε ένα ξένο σπίτι, δίπλα σε έναν «άγνωστο» άνθρωπο, μη σε πιάσει υστερία. Δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τον Matthew, ούτε να τρέξεις να ντυθείς και να εξαφανιστείς, ούτε να κάτσεις στο κρεβάτι και να σκέφτεσαι το χειρότερο πιθανό σενάριο μέχρι να ξυπνήσει. Επίσης, για να αποφύγεις την αμηχανία του πότε πρέπει να φύγεις από εκεί και τις σκέψεις σου «μήπως φανεί ότι βιάζομαι να φύγω;», «μήπως έχω κατσικωθεί;» αλλά και να βγάλεις τον άνθρωπο από τη δύσκολη θέση του να σε διώξει έμμεσα, πέτα μέσα στην κουβέντα σας πως πρέπει να φύγεις όπου να “ναι γιατί έχεις κάτι να κάνεις. Φρόντισε αυτό το “όπου” να “ναι να είναι σύντομο.

via GIPHY

Στείλε ένα μικρό μήνυμα

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα ήταν αρκετά θετικό να του στείλεις ένα μικρό μήνυμα -και τονίζω το μικρό- ή όπως αρέσει στον Matthew να το αποκαλεί ένα killer text. Στέλνεις ένα μήνυμα δύο σε ένα. Δηλαδή; Μέσα σε δύο προτασούλες έχεις συμπεριλάβει ό,τι χρειάζεται να του πεις. «Πέρασα πολύ όμορφα εχθές. Καλή επιτυχία με το meeting σήμερα». Έτσι και του δείχνεις την πιο συναισθηματική πλευρά σου από τη μία και την πιο formal από την άλλη.

via GIPHY

sxeseis

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: