Το έπαιξε μάγκας σε πρωταθλητή ζίου ζίτσου και…. είδε τον κόσμο ανάποδα [Βίντεο]

Όχι μόνο βρέθηκε ξάπλα στο έδαφος δύο φορές αλλά έχασε και ένα κομμάτι από το αυτί του.

Μάγκας πήγε να το παίξει ένας τύπος στο Guisborough High Street του North Yorkshire, αλλά όχι μόνο είδε… τον κόσμο ανάποδα (2 φορές) αλλά έφυγε και με το αυτί του ματωμένο, έτοιμο για ράμματα.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά…

Ο μαθητής Άλεξ Γουίλιαμς καθόταν με έναν φίλο του στο παγκάκι και έπαιρναν το κολατσιό τους, όταν ένας άγνωστος τύπος τον πλησίασε με απειλητική διάθεση.

Άρχισε ο διαπληκτισμός σπρώχνοντας ο ένας τα χέρια του άλλου και ο άγνωστος τύπος επιτέθηκε φραστικά λέγοντας: «Θα σου σπάσω το κεφάλι» και «θα σε μαχαιρώσω στο δρομάκι».

Όταν φαινόταν πως ξεφεύγει το όλο θέμα, ο Άλεξ Γουίλιαμς σηκώθηκε αστραπιαία, έπιασε με λαβή τον άγνωστο άντρα και τον έριξε κάτω. Δίπλα, ο φίλος του ατάραχος. Γιατί γνωρίζει πως ο Άλεξ είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου.

Ο άγνωστος τύπος, αφού σηκώθηκε, έκανε πίσω αρχικά αλλά είχε τη διάθεση για να μετριάσει τις εντυπώσεις. Επιτέθηκε ξανά στον Άλεξ Γουίλιαμς αλλά βρέθηκε με ακόμα μία λαβή ξάπλα στο έδαφος.

Όταν κύλησε στη συνέχεια αίμα στον λαιμό του, κατάλαβε πως την ώρα που ήταν στο έδαφος με τον Άλεξ από πάνω του, του είχε δαγκώσει το αυτί και του είχε κόψει κομμάτι.

«Όταν ήρθε πολύ κοντά σε μένα, είδα την ευκαιρία να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, οπότε την άρπαξα» είπε ο Άλεξ Γουίλιαμς και συμπλήρωσε: «Ανησύχησα φυσικά στην περίπτωση που μου έβγαζε μαχαίρι, γιατί με είχε απειλήσει πως θα με μαχαίρωνε, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι θέμα επιβίωσης οπότε ευτυχώς ήμουν έτοιμος γι αυτόν».

Πηγή: gazzetta.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: