To En.Pneusis στο Black Hole Athens: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πιο ανατρεπτικό fashion project

Αvant Garde δημιουργίες, ρούχα ανατρεπτικά που συνδυάζουν τις «αρετές» της Υψηλής Ραπτικής με τη φιλοσοφία της speakeasy διασκέδασης, κομμάτια dark και ταυτόχρονα αιθέρια που σου επιτρέπουν να λικνίζεσαι στους ηλεκτρονικούς ρυθμούς που ακούγονται στο «The Black Hole Athens», παρουσιάζονται τις Παρασκευές στο νέο, talk of the town, club της πόλης. Το fashionable project λέγεται «En.Pneusis» και ένας από τους πιο hot, Έλληνες σχεδιαστές μόδας, ο Mάριος Καραβασίλης, τα ρούχα και το brand του MK by Marios, ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτό.
To En.Pneusis στο Black Hole Athens: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πιο ανατρεπτικό fashion project
Όπως θα δεις στις φωτογραφίες και στο παρακάτω video, τα μοντέλα «φόρεσαν» την πιο πρωτοποριακή και posing διάθεσή τους και οι weird φιγούρες τους άρχισαν να περιφέρονται και να ποζάρουν στον χώρο του «The Black Hole Athens» με σκοπό να ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ την ένταση της βραδιάς τραβώντας τα βλέμματα και προκαλώντας τις εντυπώσεις.

Εικόνες που θα μπορούσες να δεις σε editorial μόδας περιοδικού διεθνούς τίτλου, αλλά και στην επόμενη Χολιγουντιανή ταινία με την υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου, βρίσκονται συγκεντρωμένες κάθε Παρασκευή στο πιο cool, underground club της πόλης. Are you in(fashion)?
To En.Pneusis στο Black Hole Athens: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πιο ανατρεπτικό fashion project
o is o: O Μάριος Καραβασίλης παρουσιάζει τις συλλογές DYSMPRPHIA F/W 16-17, AVATON F/W 17-18 ECHO F/W 19-20 στην AXDW καθώς και τις extended version των συλλογών του στην Ρουμανία αλλά και στη σερβική εβδομάδα μόδας καθώς έχει και δυο συμμετοχές στην MADMOOD MILAN διοργάνωση στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου με δυο εικαστικά ενδύματα. Τον Δεκέμβριο του 2018 βραβεύεται από το τηλεοπτικό show «ANNY STYLE Fashion Awards» για τις μέχρι τώρα συλλογές του. Τέλος το brand «MK by MARIOS» δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2014, με σκοπό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μόδας, του θεάτρου και γενικότερα της τέχνης. 

Info: The Black Hole Athens, Ξάνθου 5 Κολωνάκι
Photo credits: Λευτέρης Παρτσάλης
Video credits: Γιώργος Αποστολόπουλος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: