Το έξυπνο πάπλωμα που ήρθε για να σώσει τον γάμο σας

Αγαπημένοι μας γονείς, αν είστε και εσείς από τα ζευγάρια που -ειδικά τους χειμερινούς μήνες- «τρώγονται» κάθε βράδυ σχετικά με το πόσο κρύο ή ζέστη έχει όταν κοιμούνται, ενώ πασχίζετε να βρείτε μια λύση που να ικανοποιεί και τους δύο, η Smartduvet είναι εδώ για εσάς.

Ο λόγος για την εταιρία που πριν μερικούς μήνες λάνσαρε το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του, η οποία αυτή τη φορά παρουσιάζει τη νέα της εφεύρεση που υπόσχεται να μην απογοητεύσει: Ένα πάπλωμα που θα δώσει λύση σε κάθε τσακωμό που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας, σχετικά με τα σκεπάσματα.

Η νέα αυτή τεχνολογία, η οποία περιλαμβάνει και το αυτόματο στρώσιμο, δεν θα αντικαταστήσει τα σκεπάσματα που έχετε ήδη, αλλά θα τα βελτιώσει, με ένα «επίστρωμα κλιματισμού», όπως το περιγράφουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στο πάπλωμα και την παπλωματοθήκη και συνδέεται με ένα τηλεχειριστήριο κάτω απ΄το κρεβάτι.

Αυτό, όχι μόνο δίνει εντολή στο πάπλωμα να στρωθεί, αλλά ρυθμίζει και την θερμοκρασία όπως ακριβώς εσείς θέλετε, ανάλογα με την πλευρά του κρεβατιού στην οποία κοιμάστε –το έτερον σας ήμισυ μπορεί να ορίσει την δική του επιθυμητή θερμοκρασία. Και μάλιστα, όλα αυτά με τη βοήθεια του κινητού σας, αφού η όλη διαδικασία γίνεται μέσω εφαρμογής.

Το κόστος του Smartduvet, όπως ονομάζεται, ανέρχεται στα 200 δολάρια περίπου,και αν το παραγγείλετε τώρα, θα έχετε εξασφαλίσει τους πιο απολαυστικούς ύπνους σας για τον ερχόμενο χειμώνα, δίνοντας τέλος σε πολλούς συζυγικούς καβγάδες!

Τέλειο; Το μόνο που μένει πλέον για να γίνουμε οι πιο πιστοί πελάτες στην εταιρία κατασκευής είναι να δημιουργήσουν μια τεχνολογία που θα βοηθά τον άντρα μας να βρίσκει όσα ψάχνει, τα οποία βρίσκονται μπροστά στα μάτια του, και να γεμίζει σωστά το πλυντήριο πιάτων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: