Το εξηλεκτρισμένο Fiesta πρωταγωνιστεί στην έκθεση της Ford στο «The Mall Athens»

Αν θέλετε να δείτε από κοντά το πιο εξηλεκτρισμένο, ευφυές και συνδεδεμένο Fiesta μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από τον εκθεσιακό χώρο στο πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

Ο σύγχρονος και υψηλής αισθητικής εκθεσιακός χώρος της Ford Motor Ελλάς που για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στον 3ο όροφο του γνωστού πολυκαταστήματος «The Mall Athens» στο Μαρούσι, αποτελεί και πάλι τον Νο 1 προορισμό για τους φίλους του αυτοκινήτου στεγάζοντας μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα της έκθεσης, η Ford δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο με multimedia προβολές στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στους διαδικτυακούς ιστότοπους της εταιρείας και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της.

Στον 3ο όροφο του «The Mall Athens», θα σας περιμένουν οι άνθρωποι της Ford για να σας απαντήσουν και να σας λύσουν κάθε απορία για το εξηλεκτρισμένο Fiesta αλλά και για τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου.

Μπορείτε ακόμη με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξετε και να διαμορφώσετε το μοντέλο της αρεσκείας σας η ακόμη να κλείσετε ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής σας.

Η Mustang Mach-E και ο υπόλοιπος στόλος της Ford στον ίδιο χώρο

Εκτός από το νέο Fiesta, η Ford παρουσιάζει στον εκθεσιακό της χώρο στο «The Mall Athens» την νέα αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, το Explorer Plug-In Hybrid, το δημοφιλές Puma καθώς και την συλλεκτική έκδοση Stormtrak του σκληροτράχηλου Ranger.

Ανάμεσα σε αυτά πρωταγωνιστεί και το ολοκαίνουργιο Fiesta, ένα μικρό αυτοκίνητο έτοιμο για το μέλλον, το οποίο διακρίνεται στη νεότερη γενιά του για το ανανεωμένο και ακόμα πιο εκφραστικό εξωτερικό σχεδιασμό του, τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες της οικογένειας EcoBoost Hybrid που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και για τις νέες τεχνολογίες του που εμπνέουν στον οδηγό αυτοπεποίθηση αλλά και άνεση και υψηλή συνδεσιμότητα σε όλους τους επιβάτες.

Με πρόσθετα πολυτελή πακέτα και μία ποικιλία εκδόσεων για όλα τις απαιτήσεις και ανάγκες, το νέο Ford Fiesta εξοπλίζεται με ένα πλήθος τεχνολογιών επόμενης γενιάς, όπως είναι για παράδειγμα οι νέοι προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία (Glare-Free High Beam), ο προσαρμοζόμενος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα προειδοποίησης παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert).

Κάτω από το ανάγλυφο καπό του νέου Ford Fiesta «κρύβεται» ο πλέον εξηλεκτρισμένος κινητήρας EcoBoost Hybrid 48-volt, ο οποίος εξασφαλίζει σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων μία αποδοτική και απολαυστική οδήγηση αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν όλες οι υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 -21:00

Σάββατο: 10:00 -20:00

Το εξηλεκτρισμένο Fiesta πρωταγωνιστεί στην έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: